wearable computing چشم انداز آینده، مزایا و چالش ها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NAECE01_115
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 720
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم شمسه

شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان

محمد بحرینی بروجنی

شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان

کوروش رباطی

شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان

سعید دولتشا

شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان

چکیده

امروزه تکنولوژی کامپیوتری به سرعت از کامپیوترهای خانگی به سمت پلت فرمهایی برای پردازش روی وب حرکت میکند و کامپیوترها در حال انتقال به زندگی روزمره ما هستند تا فرصتهایی برای تحقق بخشیدن به آرزوهایی که هرگز بشر متصور نبود را ممکن سازند.فن آوری رایانه ای نقش مهمی را در کسب و کار ایفا کرده است و توسعه سخت افزارهای فعال کامپیوتری به سمت سخت افزارهای قابل حمل در حرکت است. گاهی اوقات مکان و جا برای کامپیوتر های شخصی یا لپ تاپ کافی نیست. زمانی که اطلاعات دقیق و به موقع در دسترس نباشد. تولید کاهش مییابد. این شکل برای بسیاری از صنایع تجاری در دنیا وجود دارد. با هزینه های رو به افزایش و تقاضا برای افزایش بهره وری، کامپیوترهای wearable به منظور فراهم آوردن امکان دسترسی به اطلاعات حساس در زمان واقعی برای کاربران طراحی شدند. در این پژوهش ما مزایا و چالشهای این تکنولوژی را مورد بررسی قرار می دهیم.

کلیدواژه ها

ابزار ارتباطی، عامل هوشمند، محاسبات wearable، واسطه تعاملی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.