بررسی و مقایسه روش های دنبال کنندگی حداکثر توان برای آرایه هایفتوولتاییک

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نو در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: NAECE01_109
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 632
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید ظاهری

دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

مهدی سرادارزاده

دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

چکیده

با توجه به محدودیتهای منابع سوخت فسیلی جهت تامین انرژی،رویکرد استفاده از منابع تجدید پذیر کاملا ضروری به نظر میرسد. یکی از منابعی که میتواند جایگزین مناسبی برای سوختهای فسیلی باشد، استفاده از انرژی خورشید جهت تبدیل انرژی خورشید بهانرژی الکتریکی است. برای استفاده بهینه از سلول های خورشیدی و دستیابی به حداکثر بازده لازم است که ولتاژ مناسبی بر روی سلول خورشیدی توسط مبدل الکترونیک قدرت قرار گیرد که در تابش های متفاوت خورشید و دمای محیط، بیشینه توان از سلول های خورشیدی مشهور است روش های متفاوتی مطرح شده (MPPT) دریافت شود. برای پیدا کردن نقطه حداکثر توان که به ردیابی نقطه حداکثر توان است. در این مقاله سعی شده است با مروری بر این روش ها، مقایسه ای کاربردی بین روشها از نظر کارائی، نیاز به سنسورها، پیچیدگی و سهولت پیاده سازی انجام شود.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی، آرایه های فتوولتاییک، روش های دنبال کنندگی حداکثر توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.