بررسی، مقایسه، طبقه بندی و روند آینده کاربردهای داده کاوی در مدیریت دانش

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TEDECE02_125
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 864
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح الله آل شیخ

عضو هیات علمی گروه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور صندوق پستی 7693-6761 ، تهران، ایران

چکیده

داده کاوی یکی از مهم ترین مراحل کشف اطلاعات در فرآیند تبدیل اطلاعات به دانش است و یکی از کاربردهای مهم آن استخراج و مدیریت دانش است. تحقیقات مربوط به داده کاوی از دهه ها پیش آغاز شده و کاربردهای متعددی در یادگیری سازمانی وتجاری دارد. مدیریت دانش یک زمینه تحقیقاتی بین رشتهای و بین موضوعی است. بنابراین در آینده توسعه و پیشرفت روشهای مدیریت دانش مستلزم استفاده از تکنولوژی های مختلف بوده و برای حل مسائل مدیریت دانش، باید از روشها و متدولوژی های متعدد استفاده نمود. در این مقاله به بررسی و طبقه بندی پژوهشهای انجام شده در کاربردهای داده کاوی در فرآیند مدیریت دانش می-پردازیم. ابتدا تعریفی از داده کاوی و کارکردهای آن ارائه میکنیم. سپس مفهوم مدیریت دانش و اصلیترین ابزارهای مدیریت دانش را مورد بررسی قرار میدهیم و در نهایت انواع کاربردهای روشهای مختلف داده کاوی در فرآیند مدیریت دانش را مورد بحث و جمع بندی قرار میدهیم.

کلیدواژه ها

داده کاوی، کاربردهای داده کاوی، مدیریت دانش، طبقه بندی، خوشه بندی، قواعد انجمنی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.