توسعه زارعت زعفران به عنوان مهمترین ایده نوین در بخش کشاورزی ایران
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی ایده های نوین در کشاورزی محیط زیست گردشگری
- کد COI اختصاصی: AETCONF01_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 523
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان 19395-3697
چکیده
زراعت عمده ترین محور تامین نیاز خوراکی ملت ایران است. بخش زراعت یعنی آبرو ، عزت مردم ایران، وقتی ملت ایران گندم، جو، ذرت ، شیر ، روغن و برنج مورد نیاز خوراک روزانه خود را که بدون آن حتی یک روز نمی تواند زندگی کند ، باید از خارج از کشور وارد کنند، به راستی مسئولان برنامه ریزان در طی پنجاه سال گذشته در این بخش چه کرده اند. مگر نه این است که آنها مدعی هستند کار کرده اند، پس اشکال کار کجاست که کشور ما اولین وارد کننده گندم خاور میانه است؟ مگر دهها کنگره ملی زراعت، دهها سمینار و کنفرانس در پنجاه سال گذشته بر گزار نشده است،نتیجه این کنگره ها و سمینارها چه بوده است؟ نتیجه تربیت دود صد هزار مهندس کشاورزی، نتیجه میلیارد ها دلار هزینه وزارت کشاورزی در بخش زراعت کشور چیست؟ مگر نه این است که سالانه درصد بالایی از ارقام محصولات فوق استراتژی مذکور را باید از خارج و خروج میلیارد هادلار ارز از کشور وارد کنیم .پس بنا براین با چنین عملیردی هدف از برگزاری همه ساله دهها کنگر ه ، کنفرانس ، سمینار و تحقیقات به درد نخور وپایان نامه های بی محتوی و غیر کاربردی که هیچ مشکلی را از بخش زراعت کشور را حل نکرده است، چیست؟ به راستی دانشکده های کشاورزی در ایران تا کنون چه مشکلی را از بخش زراعت حل کرده اند تا ما نتیجه آن را در تولید گندم، جو، ذرت، شیر، روغن و برنج ببینیم. این در حالی است که مطابق توصیه امام را حل که کشاورزی محور استقلال کشور است ، می بایست الان صادر کننده این محصورت باشیم. در هر صورت بدون اینکهکسی را محکوم نمائیم نتیجه می گیریم توان دانش و تولید ما همین است که هست، ، پس باید به فکر راهکار بود. برای یافتن راهکار در حوزهجغرافیایی کشور ایران این پژوهش به روش مطالعه تحلیلی انجام شده است . پس از بررسی قابلیت های اقلیمی ،آب و خاک ، نیروی انسانی، دانش و تینولوژی، بازار مصرف داخلی و بازار مصرف خارجی، هزینه های تولید، درآمد، بحران رو به تزاید خشکسالی و روند رو افزون کاهش منابع آب کشور کشور به این نتیجه رسیدیم که تنها راهکار به عنوان ایده نوین در بخش زراعت کشور توسعه زراعت زعفران در اقصی نقاط کشور ایران می باشد، محصولی که می تواند در اقتصاد معیشتی کشاورز معجزه و در اقتصاد ملی تحول ایجاد نماید و از سقوط بخش زراعت کشور جلوگیری نمایدکلیدواژه ها
زراعت، ایده نوین، زعفران، ایرانمقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- بررسی برهمکنش قارچ مایکوریزا آربسکولار و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقلا (. vicia faba L ) تحت شرایط تنش خشکی.
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.