تهیه تقویم روزانه زمانی مکانی استان چهار محال بختیاری با استفاده از شاخص SET دمای مؤثر استاندارد
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس ملی ایده های نوین در کشاورزی محیط زیست گردشگری
- کد COI اختصاصی: AETCONF01_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 610
نویسندگان
دانشیار دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آب و هواشناسی کاربردی دانشگاه پیام نور اصفهان
چکیده
شرایط اقلیمی یکی از فاکتور های مهم در توسعه صنعت گردشگری هر منطقه جغرافیایی است . در حقیقت ،بسیاری از فعالیت های انسان در ارتباط مستقیم با آسایش اقلیمی هر مکان است . در این پژوهش به منظور ارزیابی شرایط اقلیم آسایشبا استفاده از مدل دمای موثر استاندارد SET و داده های اقلیمی 5 ایستگاه سینوپتیک استان، شرایط آسایش استان چهار محال و بختیاری طی دوره آماری2010-1992 و تعیین تقویم گردشگری روزانه استان تبیین گشته است.برای انجام - ( پژوهش حاضر تجزیه و تحلیل های اولیه با استفاده از نرم افزار آماری ریمن انجام گردید. در مرحله بعد با استفاده از رابطه های مدل دمای موثر استانداردمقادیر SET برای شهر های مورد مطالعه استخراج گردید.در پایان برای مقادیر بدست آمده از SET و تجزیه و تحلیل و پردازش آنهادر محیط Excel شاخص SET را برایایستگاه های استان به تفکیک ماه های سال محاسبه نموده است . نتایج این بررسی نشان داد از نظر دارا بودن شرایط آسایشی برای گردشگران ماه می ، ژانویه ، جولای و آگوست از ماه هایی هستند که دارای بهترین شرایط از نقطه نظر اقلیم آسایش هستند و از اقلیم بسیار مناسبی برای توریسم برخوردارند. همه ایستگاه ها، در ماه های اکتبر، نوامر، دسامر، ژانویه وفوریه از تنش سرمایی بسیار شدید تا متوسط برخوردار هستند.کلیدواژه ها
اقلیم توریستی، آسایش اقلیمی، شاخص ، استان چهار محال بختیاریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.