CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مطالعه ارتباط بین مهارتهای کارآفرینی در همکاری بین مدیران و تبادل دانش(نقش تعدیل-کنندگی: گسترش بازارهای صادراتی)(مطالعه موردی: شرکتهای صادراتی کرمانشاه در سال 1394)

عنوان مقاله: مطالعه ارتباط بین مهارتهای کارآفرینی در همکاری بین مدیران و تبادل دانش(نقش تعدیل-کنندگی: گسترش بازارهای صادراتی)(مطالعه موردی: شرکتهای صادراتی کرمانشاه در سال 1394)
شناسه ملی مقاله: ICMEC01_210
منتشر شده در کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21 در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

پریسا قیطاسیان - گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران
شهاب بهرامی - گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

خلاصه مقاله:
این پژوهش از نظر هدف در زمرهی پژوهشهای کاربردی قرار دارد. و از نظر فرایند اجرا از نوع پژوهشهای کمی میباشد و از نظر منطق اجرا قیاسی است. از آنجا که این پژوهش به دنبال مطالعه ارتباط بین مهارتهای کارآفرینی در همکاری بین مدیران و تبادل دانش با نقش تعدیلکنندگی، گسترش بازارهای صادراتی است، لذا ماهیت تحقیق توصیفی و از نوع پیمایشی میباشد و به صورت مقطعی انجام گرفته است. از مجموع شرکتهای صادراتی استان کرمانشاه، شرکتهایی مدنظر بودند که از خدمات الکترونیکی گمرکات استان کرمانشاه در سال 1394 برای مبادله کالا استفاده میکنند. با توجه به محدود بودن جامعه آماری، برای بدست آوردن حجم نمونه از فرمول محاسبه حجم نمونه برای جامعه محدود استفاده گردید . که براساس فرمول مربوطه، حجم نمونه برابر 95 گردید. در این قسمت جهت گردآوری اطلاعات در زمینه مبانی نظری و ادبیات تحقیق موضوع، از منابع کتابخانه ای، فیشبرداری، کتابهای مورد نیاز و نیز از شبکه جهانی اطلاعات اینترنت استفاده شده است. به منظور جمعآوری دادهها و اطلاعات برای تجزیه و تحلیل از پرسشنامه استفاده گردیده است. پرسشنامهی این پژوهش از پرسشنامه هی استاندارد: پرسشنامه مربوط به مقاله(سابا و خالید، 2015 ، ماریا و فردریک در سال 2013) استفاده شد. در این پرسشنامه میزان آلفای کرونباخ کلی برابر با 0/910 است. به منظور بررسی رابطه بین متغیرهای مستقل و وابسته و بررسی فرضیههای تحقیق با استفاده از نرم افزار SPSS22 همچنین بهمنظور آزمون مجموعه روابط بین مهارتهای کارآفرینی در همکاری بین مدیران و تبادل دانش با استفاده از نرم افزار آموس معادلات ساختاری( AMOS20 )روابط بین متغیرها معادلسازی شد. نتایج حاکی از عدم رد کلیه فرضیات بود.

کلمات کلیدی:
مهارتهای کارآفرینی، همکاری بین مدیران، تبادل دانش، گسترش بازارهای صادراتی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/508778/