ارزیابی مجتمع های آموزشی وپرورشی بر اساس مدل SWOT از نظر معلمان شهرستان خاش
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و اقتصاد در قرن 21
- کد COI اختصاصی: ICMEC01_147
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 706
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش
چکیده
بهسازی نظامهای آموزشی یکی از مباحثی است که از دیرباز موضوعی چالشی برانگیز برای صاحب نظران دانش مدیریت آموزشی و مدیران اجرایی د رحوزه آموزشی و پرورشی و نیز متخصصان تعلیم و تربیت به شمار آمده است یکی از راهکارای تواناسازی مدارس، ایجاد مجتمع آموزشی و پرورشی می باشد که زمینه های مهمی برای تمرکز زدایی و اعطای اختیارات بیشتر به مدارس را فراهم می سازد. پژوهش حاضر از نوع توصیفی پیمایشی است از آنجا که هدف پژوهش حاضر توصیفی و تحلیل نظرات معلمان درباره نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها و تهدیدهای مجتمعهای اموزشی و پرورشی است لذا نوع پژوهش فعلی، توصیفی و پیمایش است جامعه آماری این پژوهش 594 نفر بوده است. در ین تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم استفاده گردید . برای تعیین حجم نمونه پژوهش براساس جدول تعیین حجم نمونه تصادفی کرجسی و مورگان، تعداد نمونه د راین تحقیق 170 نفر بوده است نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که مدیریت موثر و کارآمد در هزینه کردن سرانه و کمکای مردمی در مدارس تحت پوشش به عنوان بالاترین میانگین بعد قوت، عدم ارسال به موقع دستورالعمل ها و آیین نامه ای مجتمع د رارتباط با امور مالی و شوراها و انجمن اولیا و مربیان به عنوان بالاترین میانگین بعد ضعف امکان تبادل اطلاعات علمی و آموزشی بین اموزاگارن مدراس تحت پوشش بالاترین میانگین در بعد فرصت، وعدم انگیزه وعلاقه برخی از مدیارن بعلت عدم تسلط به شرایط مدارس مجتعها نیز به عنوان بالاترین میانگین در بعد تهدیهای مجتمع های اموزش و پرورشی از دیدگاه معلمین به حساب می آید.کلیدواژه ها
مجتمع های آموزشی و پرورشی، نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصتها، تهدیدها ، معملمان شهرستان خاشمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.