تأثیر وب کاوی بر بهبود طراحی وب سایت های تجارت الکترونیکی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: DSCONF02_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1122
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ملوک حقیقی مهر

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار کامپیوتر

چکیده

تجارت الکترونیکی، همان خرید و فروش محصولات یا خدمات از طریق رسانه های الکترونیکی مانند اینترنت و شبکه های دیگر کامپیوتری می باشد. ابتدا، این عبارت در مورد استخراجمعاملات از طریق تراکنش های الکترونیکی مانند تبادل اطلاعات، الکترونیکی گفته می شد. البته، با پیدایش اینترنت در اوایط دهه 90، عمدتاً به فروش کالاها و خدمات در اینترنت، اغلب با استفاده از پرداخت الکترونیکی نسبت داده می شد. داده کاوی در وبف فرآیند استخراج اطلاعات مفید تاریخچه پایگاه داده کاربران در یک وبسایت تجارت الکترونیک است. این استخراج معمولاً بوسیله تکنیک های استخراج داده ها انجام می شود. در این مقاله روش استفاده شده در وبسایت تجارت الکترونیکی با نام www.orolivesur.com را معرفی می کند. ما سری مراحل انجام شده از جمله جمع آوری داده ها، پیش پردازش داده ها، استخراج و تحلیل دانش را توصیف می کنیم. این دانش با استفاده از الگوریتم های استخراج تحت نظارت و بدون نظارت از طریق کارهای توصیفی مانند دسته سازی، اجتماع و کشف زیر گروه ها، استخراج می گردد؛ اعمال راهکارهای جدید و سنتی. نتایج بدست آمده خصوصاً برای منافع تیم طراحی وبسایت مورد بحث قرار می گیرد و رهنمودهایی را برای بهبود قابلیت استفاده آن و رضایت کاربران فراهم می سازد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، استخراج اطلاعات داده کاوی در وب، پایگاه داده

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.