ترکیب و تلفیق نرم افزارهای عددی و تجربی و شبیه سازی سیمولینک متلب برای تعیین بهینه نقاط آیرودینامیکی سطوح کنترلی در یک پرتابه هدایت شونده با رویکرد افزایش برد و وزن سرجنگی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مکانیک و هوافضا
  • کد COI اختصاصی: MECHAERO01_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 509
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا اکرامی کیوج

دانشجوی دکتری هوافضا – آیردینامیک – دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

سجاد قاسملو

استادیار– آیردینامیک – دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

حمید پرهیزکار

استادیار– آیردینامیک – دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

علی کریمی

دانشجوی کارشناس ارشد هوافضا – دینامیک پرواز و کنترل – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

چکیده

با توجه به تعریف پارامترهای آیرودینامیکی در این مقاله و تعریف قیود سازه ای مربوط به وزن و بالانس و قیود پایداری و کنترل پذیری و نهایتا شبیه سازی پرواز سه درجه آزادی برای یک پرنده هدایت شونده و با توجه به تعاریف توابع هدف مربوط به افزایش برد پرنده و افزایش وزن محموله پرنده (سرجنگی) به بررسی ترکیب یک الگوریتم کاشف مناسب با نرم افزارهای تحلیلی و عددی می پردازیم. در این قسمت که شامل دو بخش است در بخش اول با توجه به ترکیب یک الگوریتم تکاملی تصادفی تعریف شده در نرم افزار متلب همانند الگوریتم ژنتیک و ترکیب این الگوریتم با یک کد مهندسی تحلیلی و تجربی و کد شبیه سازی پرواز با توجه به جداول آیرودینامیکی تولید شده در شبیه سازی پرواز که شامل کلیه مشتقات استاتیکی و دینامیکی است می توان ایده آل ترین نقطه طراحی را که شامل چهارده پارامتر طراحی است در بازه زمان کمتر محاسبه نمود. اما در بخش دوم برای دریافت بهترین نتایج اما با دقت بسیار بالاتر در بازه زمانی بیشتر می توان یک الگوریتم تکاملی تصادفی همانند الگوریتم ژنتیک را در کنار توابع هدف و قیود تعریف شده همانند بخش اول با نرم افزارهای هندسی و تولید شبکه و نرم افزار محاسبات عددی و شبیه سازی پرواز ترکیب نمود ونتایج مربوط به چهارده پارامتر آیرودینامیکی را از این ترکیب استخراج نمود. در این بخش با توجه به حجم بالای محاسبات در خصوص تعیین جداول آیرودینامیکی تولید شده در شبیه سازی پرواز یک نقطه حساس پروازی از پرنده شامل ماخ و زاویه حمله مشخص به عنوان مرجع محاسبات عددی تعیین گشته و در نهایت بعد از حل و همگرایی می توان این ضریب را به عنوان کالیبر(تصحیح ) جداول ابتدایی تولید شده لحاظ نمود.

کلیدواژه ها

طراحی مفهومی، بهینه سازی طراحی چند موضوعی، پرنده هدایت شونده، الگوریتم ژنتیک ،نرم افزارهای عددی و تجربی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.