استفاده از بیوتکنولوژی در ساخت و ساز صنعتی و مهندسی ژئوتکنیک
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: RKES01_129
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 892
نویسندگان
گروه مهندسی عمران،واحد تبریز،دانشگاه آزاد اسلامی ، تبریز ، ایران
چکیده
بیوتکنولوژی بر اساس شاخه هایی از جمله بیوشیمی ، میکروبیولوژی ، ژنتیک ، جانور شناسی ، گیاه شناسی ، فیزیک ، مهندسی شیمی ، مهندسی مواد غذایی و غیره بنا شده است . بر اساس تعریف کارل ارکی که از این اصطلاح برای اولینبار در سال 1111 استفاده کرد ، بیوتکنولوژی فرآیندی است که در آن مواد خام بوسیله ارگانیسم های زنده به تولیداتی جدید تبدیل میشود . فدراسیون اروپایی بیوتکنولوژی تعریفی را برای بیوتکنولوژی ارائه داد . دراین تعریف ، بیوتکنولوژی در تلفیقی از علوم طبیعی و مهندسی است که استفاده از ارگانیسم ها ، سلول ها ، و بخشهایی از آنها و سنجش مولکولیرا در زمینه تولیدات و خدمات میسر میکند .ویژگی چند شاخه بودن بیوتکنولوژی در این تعریف مورد تأکید قرار گرفته است . تعریف دیگر بیوتکنولوژی در سال 5002 در گزارش OECD داده شده است . بر اساس این گزارش بیوتکنولوژیکاربرد علم و تکنولوژی در ارگانیسم های زنده ای همچون بخشها و تولیدات و مدلهای آنها است تا بتوانند مواد زنده و غیر زنده بمنظور تولید دانش ، کالاها و خدمات تغییر دهد . منظور از ارگانیسم های زنده در این تعریف میکروارگانیسم ، آنزیم ها ، سلولهای گیاهان و حیوانات است. در این تعریف اصطلاح کالاها بمعنی محصولات صنعتی از جمله مواد غذایی ، نوشیدنیها ، دارو و مواد بیوشیمیایی است و اصطلاح خدمات بنحوه برخورد با آلودگی محیط زیست اشاره دارد.کلیدواژه ها
بیوتکنولوژی، نانو تکنولوژی، ژئوتکنیکمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.