سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: MECHCONF01_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,017
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی آماری علل خرابی و نحوه تایمینگ پمپ انژکتور ردیفی درکامیون بنز 1921 و 1924 به روش تجربی
چکیده مقاله:
پمپ انژکتور به عنوان قلب سامانه سوخت رسانی موتور دیزل وظیفه تحت فشار قرار دادن گازوئیل و پودر کردن آن جهت احتراق در داخل سیلندر را بر عهده دارد. در این راستا به منظور شناخت علل خرابی پمپ انژکتور ردیفی در کامیون بنز1291 و 1291 ، مطالعهای در استان کرمانشاه انجام شد. اطلاعات خام مربوط به خرابی پمپ از تعداد 11 تعمیرگاه و نمایندگی معتبر و 03 نفر از کاربران این کامیون در این شهر جمعآوری گردید. همچنین طریقه تایمینگ پمپ انژکتور این کامیونها به روش تجربی در صورتی که هیچگونه نشان یا علامتی بر روی دمپر جلوی موتور، کوپلینگ پمپ یا فلایویل وجود نداشته باشد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آماری این تحقیق نشان داد که علل خرابی پمپ انژکتور کثیف بودن سوخت، خرابی فیلترهای سوخت رسانی و سایدگی قطعات داخلی پمپ به ترتیب با سهم 50و31و19 درصد میباشد. از نتایج این تحقیقمیتوان به منظور بالا بردن طول عمر و کاهش هزینههای مربوط به سرویس و نگهداری پمپ انژکتور استفاده و همچنین راهکارهای تجربی جهت تنظیم نمودن این پمپ به کاربران و تعمیرکاران در این عرصه پیشنهاد نمود.
کلیدواژه ها:
پمپ انژکتور، کامیون بنز، آمار خرابی، تایمینگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/506001/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جهان بخشی، احمد و بابایی، پیمان و خیرعلی پور، کامران،1395،بررسی آماری علل خرابی و نحوه تایمینگ پمپ انژکتور ردیفی درکامیون بنز 1921 و 1924 به روش تجربی،اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مکانیک، مکاترونیک و بیومکانیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/506001
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جهان بخشی، احمد؛ پیمان بابایی و کامران خیرعلی پور)
برای بار دوم به بعد: (1395، جهان بخشی؛ بابایی و خیرعلی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شارژ باتری خودروی برقی توسط توربین بادی نصب شده در خودرو
- بررسی تجربی و عددی تنش در میل لنگ موتور
- بررسی پدیده سرج ، نحوه ایجاد و روشهای نوین کنترل و پیشگیری از آن
- سیستم های سوخت رسانی و اصول فیلتراسیون
- بررسی تاثیر تغییرات دورموتور برروی میزان پاشش سوخت دریک پمپ انژکتور ردیفی درشانه گاز ثابت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- استفاده از الگوریتم فرا ابتکاری رقابت استعماری در محاسبات ابری
- مجازی سازی توابع شبکه( NFV)
- Identification The Dynamic of ECoGs of WAG/Rij in Transition From Preictal to Epileptic Seizures
- کنترل و شبیه سازی جبران ساز موازی مبتنی بر مبدل CHB
- Robust control for nonlinear fractional order time delayed systems
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.