هرمونتیک
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنگره بین المللی پایداری در معماری و شهرسازی معاصر خاورمیانه
- کد COI اختصاصی: CAMU01_277
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1076
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی , واحد زنجان
چکیده
هرمنوتیک از فعل یونانی هرمینویین (Hermeneuin) به معنای «تفسیرکردن» و اسم هرمینا (Hermeneia) یعنی «تفسیر» اشتقاق یافته است و همه اینها با کلمه(Hermes) پیوند دارند. در اساطیر یونان هرمس ، فرزند زئوس خدای خدایان و مایا دختر اطلس، است که از ذکاوت و زیرکی و توانایی خارق العاده برخوردار است نام وی در اکثر اسطوره های یونان و رم به چشم می خورد. او پیغام آور پدرش زئوس در میان خدایان است او را خدای سخنوری، ادبیات، تجارت، میزان و اندازه گیری و پدر علم کیمیاگری می گفتند. بنابراین «هرمس» به عنوان «رسول خدایان» پیامهای قدسی آنها را با صدای بلند بیان کرده و از زبان خدایان این پیامها رابرای آدمیان ترجمه کرده است . پس هرمنوتیک در ریشه های اولیه خود برای رمزگشایی مفاهیم قدسی به گرفته می شده است . بعدها این دانش برای تفسیر متون ادبی نیز مورد استفاده قرار گرفت .این مقاله در صدد است تا ضمن بیان مفاهیم هرمنوتیک، پوست اندازی آن را تبیین نماید. و به این نتیجه دست یابد که هرمنوتیک حداقل دردو دوره قدیم و جدید و نیز در دوره جدید در سه مرحله هرمنوتیک کلاسیک شلایرماخر (1834)، هرمنوتیک جدید هایدگر (1976) و گادامر (1900)، هرمنوتیک نئوکلاسیک اریک هیرش (Erich Hirsch) پوست انداخته است.کلیدواژه ها
هرمنوتیک، هرمینویین، هرمنوتیک کلاسیک،مقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.