استفاده از انرژی خورشیدی جهت تولید برق در ساختمانهای مسکونی با هدف رسیدن به معماری پایدار ( مورد نمونه شهر اهواز)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنگره بین المللی پایداری در معماری و شهرسازی معاصر خاورمیانه
- کد COI اختصاصی: CAMU01_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1381
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول،
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علوم و تحقیقات اهواز
چکیده
مهم ترین عوامل موثر در توسعه پایدار شهری استفاده از انرژی های پاک می باشد که هر سه بعد اقتصادی و اجتماعی و محیط زیست را دنبال می کند. با گران شدن سوختهای فسیلی و تجدید ناپذیر بودن آنها جهان به سمت استفاده از انرژی های پاک به خدوص انرژی خورشیدی به عنوان یکی از انرژی های تجدیدپذیر رفته است. با تواه به اینکه کشور ایران در موقعیت جغرافیایی مناسبی از جهت دریافت تابش خورشید قرار دارد در اکثر نقاط کشور می توان از انرژی خورشیدی بهره برد. در این تحقیق بر آنیم تا با ارائه مفاهیمی از انرژی خورشیدی و کاربردهای سیستم فتوولتائیک در صنعت ساختمان و چگونگی کارکرد آنها جهت تولید برق و کاهش مصرف انرژی های تجدید ناپذیر در ساختمانهای مسکونی برای رسیدن به یک معماری پایدار را در شهر اهواز بیان کنیم. شهر اهواز با توجه به موقعیت جغرافیایی که دارد دارای پتانسیل بالایی جهت بهره گیری از انرژی خورشیدی در ساختمانهای مسکونی خود می باشد. با توجه به اینکه بیشترین مصرف انرژی الکتریکی درمصارف خانگی است لذا می توان با استفاده از انرژی خورشیدی جهت تامین انرژی های مورد نیاز به کاهش مصرف سوختهای فسیلی و همچنین کاهش آلودگی هوا کمک کرد. برای یافته های این تحقیق از روش پژوهش موردی و تکنیک کتابخانه ای استفاده شده است.کلیدواژه ها
انرژی پاک، معماری پایدار، انرژی خورشیدی، خانه های مسکونی ، فتوولتائیکمقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.