تحلیل آثار تویو ایتو از دیدگاه تم مک گینتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنگره بین المللی پایداری در معماری و شهرسازی معاصر خاورمیانه
- کد COI اختصاصی: CAMU01_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1770
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری ، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران ،ایران
استاد یار گروه معماری ، ، واحد تهران شرق ، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران،ایران
چکیده
برای معماران که از دیدگاه آفرینش در فضای معماری به فرم می نگرند، آفرینش فرم از اهمیتی بسیار برخوردار است، زیرا معمار در آفرینش فضا آنچه را می خواهد بگوید با استفاده از فرم ابراز می کند، همچنان که موسیقی سازان، نقاشان، شاعران و فیلمسازان نیز هر یک به زبان و بیان خاص خود آنچه را در دل دارند از طریق صوتها، کلامها و رنگها به مخاطبان خودشان انتقال می دهند. فرم چه در موسیقی، چه در معماری و چه در شعر، بعدهای ذهنی را نشان می دهد و موثرترین راه ممکن برای انتقال مفهومی خاص از سوی آفریننده اثر به استفاده کننده و مخاطب است. آفرینش فرم و فضا در بخش معماری از جمله مسائل مهمی است که همواره ذهن معماران را به خود مشغول می کند.عناصر فرم و فضا همراه یکدیگر، واقعیت معماری را تشکیل میدهند. وقتی فضا توسط عناصر تشکیل دهنده فرم ، محصور و سازماندهی می شود ، معماری بوجود می آید. دیدگاه های بسیاری برای طراحی و آفرینش فرم وجود دارد.در این نوشتار، با بررسی آثار تویو ایتو معمار ژاپنی از دیدگاه های نظریه پرداز تم مک گینتی به روش استدلال منطقی این نتیجه گرفته می شود که در اکثر طرح های این معمار از روش های قیاسی ،استعاره ای، جوهره ای برای آفرینش فرم استفاده شده است.کلیدواژه ها
تویو ایتو ، روش طراحی ، تم مک گینتی ، روش های قیاسی ،استعاره ای، جوهره ایمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.