بررسی کاربرد چوب در معماری ایران (قبل و بعداز اسلام)
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: NICONF03_131
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4481
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
چکیده
بشر از ابتدای زندگی بر روی کره زمین چوب را میشناخته و به صورتهای مختلف از آن استفاده می کرده است، همچنین فراوان ترینماده موجود در طبیعت که از روزگاران گذشته مورد استفاده انسانها قرار داشته چوب می باشد. در ایران باستان از مدت ها پیش صنایعچوب رونق داشتته است ت و اغلب در ستازه ساختمان ها و تزیینات آن استفاده می شده و به طرز شگفتی با زندگی ایرانی تناسب داشتهاست. تکامل صنایع چوبی، در ارتباط با وضع زندگی و میزان پیشرفت های صنعتی جوامع و دسترسی آنها به منابع چوب بوده است وتا جایی که تاریخ که می تواند در پی بردن به سابقهی مصرف چوب در دنیا مدد رسان باشد. هدف از این مقاله بازشناسی کاربرد چوبدر دوره های مختلف تاریخ ایران می باشد که الگوی اولیه چوب و کاربرد آن از مهمترین بحث این مقاله است. روش تحقیق حاضرمطالعات کتابخانه ای می باشد و این نتیجه بدست می آید که کاربرد چوب در قبل از اسلام عموما در سازه بناها یافت شده ولی در بعداز اسلام دارای کاربردهای بسیاری از قبیل سازه، درو پنجره و تزئینات بسیار زیبایی می باشد.کلیدواژه ها
معماری ایران قبل از اسلام، معماری ایران بعد از اسلام، کاربرد چوبمقالات مرتبط جدید
- حکمرانی دریایی ایران به عنوان یک سیستم پیچیده: تحلیل جغرافیای سیاسی با رویکرد هوش مصنوعی و هوش مکانی
- تبیین سناریوهای آینده تقسیمات استان تهران
- آسیبشناسی حمل و نقل و مدیریت ترافیک در شهرداری های نوظهور ایران
- معایب و مشکلات برنامهریزی و سیاست گذاری حوزه فرهنگ شهری در ایران
- سیاست گذاری بهینه در حوزه ترافیک شهری با استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.