بررسی و آنالیز تهدیدهای لایه ای موجود در فناوری رادیو شناسه RFID برای سامانه های شناسایی خودکار

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE01_495
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 978
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود فتحی

استاد دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت

سیدعلی صموتی

مدرس دانشکده شهید شمسی پور دانشگاه فنی و حرفه ای

چکیده

با نگاهی به گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات در عصر اطلاعات ، به آسانی دریافت می شود که می توان با به کارگیری راهکارهای نوین به ارائه خدمات مطلوب تر با کمترین هزینه در شهرهای الکترونیکی پرداخت. [1] یکی از جدیدترین و پرکاربردترین فناوری ها، فناوری شناسایی خودکار است. در حقیقت این فناوری به منظور جمع آوری خودکار داده ها و ورود آن ها به رایانه است. که تمامی این عملیات بدون دخالت انسان صورت می پذیرد. [2]اما آنچه هدف عمومی این سیستم ها است ، کاربری ساده تر و مکانیزه کردن فعالیت ها است . کلیه فعالیت های شناسایی درزمینهٔ های مختلفی همچون اجازه دسترسی خودرو، دسترسی پرسنل ، ورود و خروج کالا از انبار ، شناسایی دام و طیور ، اموال گردانی و انبارگردانی کاربرد دارد . به طور مثال سامانه های گذرنامه از سیستم های مختلفی همچون بیولوژیکی و یا RFID استفاده می کند . [3] سامانه های شناسایی خودکار امروزه کاربرد فراوانی در صنعت و امنیت دارد، این سامانه ها از بارکد تا سیستم های نوینی که توسط ارتباطات بی سیم و رادیویی امروزه استفاده می شود بسیار متداول شده است. ازآنجاکه رشد هر سیستم در فناوری اطلاعات ، بازخوردی را برای تهدیدها فراهم می کند و نفوذ گران در کمین این سیستم ها می باشند ، نگرشی عمیق برای شناسایی تهدیدها و جلوگیری از آن یک امری بدیهی می باشد. یکی از سامانه های شناسایی خودکار ، رادیو شناسه یا RFID است . در این مقاله به تهدیدهای شناسایی شده درزمینهٔ سامانه های رادیو شناسه خواهیم پرداخت و به ذکر نمونه ای از تهدیدهایی که به حمله تبدیل شده است اشاره خواهیم کرد .

کلیدواژه ها

رادیو شناسه ، سیستم های شناسایی خودکار ، AID ، RFID ، امنیت ، نفوذ ، شنود

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.