حفاظت پنلهای خورشیدی در مقابل اتصال کوتاههای شبکه.

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE01_370
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 652
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سلیمان علی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق – الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان

هاشم علی پور

استادیار بخش برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان.

چکیده

در پیکربندی یک سیستم فتوولتاییک متصل به شبکه ، ماژولهای PV از طریق یک اینورتر به شبکه توزیع وصل میشود . کار اصلی اینورتر تبدیل برق DC به AC میباشد.هنگامی که خطایی اتفاق می افتد اینورتر مدام به شبکه توان تحویل میدهد تا جاییکه اپراتور متوجه شود. اینورتر میبایست قادر به تشخیص چنین خطاهایی شده و در کمتر از 2 ثانیه قطع نماید. اغلب شبکه های توزیع جهت کار در حالت شعاعی طراحی شده اند. افزایش ضریب نفوذ استفاده از منابع تولید پراکنده منتج به استفاده از حفاظت روی فیدرها گردیده است. این پایان نامه تمرکز بر روی خطاهای مشترک (اتصال کوتاه ) روی منابع تولید پراکنده مخصوصا PV (سلولهای خورشیدی ) متصل به شبکه دارد. نتایج نشان میدهد که بدون نقض معیارهای استاندارد ، اینورتر Grid-connected زمان زیادی جهت تشخیص خطا صرف مینماید که این باعث آسیب رسیدن به سلولهای خورشیدی میگردد. براساس نتایج به دست آمده یک مدل ساده از یک سیستم PV جهت تشریح نتایج خطا حالتهای مختلف اتصال کوتاه استفاده شده است.با استفاده از نرم افزار متلب و یا دیجیسایلنت حالتهای مختلف اتصال کوتاه از جمله فاز به زمین ، دو فاز به هم ، دو فاز به زمین ، سه فاز به هم و سه فاز به زمین ، مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته تا متناسب با حالتهای پیش آمده برای جریان و ولتاژ نسبت به طراحی و انتخاب المان حفاظتی و یا بهینه کردن آنها ، مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

پنلهای خورشیدی ، اتصال کوتاه ، فتوولتاییک ، رله اضافه جریان ، منابع تولید پراکنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.