بهبود در دستیابی بهتر به پاسخ فرکانسی کانال OFDM با استفاده از روش های درون یابی یک بعدی و دو بعدی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE01_298
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 559
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهاره خسروانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، تهران، ایران

سعید قاضی مغربی

عضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، تهران، ایران

چکیده

امروزه تقسیم فرکانسی چندگانه متعامد (OFDM) به طور گسترده در سیستم های ارتباطی بی سیم به دلیل ظرفیت نرخ انتقال بالای آن و پهنای باند موثر زیاد آن، بکار گرفته می شود. در سیستم های OFDM، اغلب پایلوت ها در میان سیگنال انتقالی قرار می گیرند تا اطلاعاتی در مورد کانال ارائه دهند. در این سیستم ها پایلوت ها را به روش های متفاوت در بین داده ها قرار می دهند. هر کدام از این روش ها مزایا و معایبی نسبت به بقیه دارد. در این تحقیق، روش های درون یابی یک بعدی و دو بعدی تجزیه و تحلیل شده است و نیز استفاده از برخی از این روش ها در یک سیستم OFDM با توجه به نوع پایلوت های بکار گرفته شده، شبیه سازی و ارزیابی شده است. با استفاده از روش های درون یابی یک بعدی یا دو بعدی می توان پاسخ فرکانسی کلی کانال را از روی پاسخ فرکانسی پایلوت ها بدست آورد.

کلیدواژه ها

OFDM، DVB-T، تخمین، پایلوت، درون یابی یک بعدی، درون یابی دو بعدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.