جبران سازی افت ولتاژ شبکه با ترکیب سیستمUPQC وPV با استفاده از ردیابی نقطه توان حداکثر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE01_265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 844
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم چوبین

گروه برق، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

مهدیه اسلامی

گروه برق، واحد کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمان، ایران

چکیده

یکی از ابعاد دستگاه های الکترونیکی قدرت و دستگاههای حساس این است که برای کار کردن در سیستم های قدرت غیر آلوده طراحی شده اند، بصورتی که وقتی منبع تغذیه ولتاژ سینوسی خالص نیست، عملکرد دستگاه دچار مشکل می شود. در نتیجه باید هارمونیک ها، میان هارمونیک ها، شکاف و جریان های خنثی که کیفیت توان را کاهش می دهند اصلاح گردد.. با ترکیب فیلترهای اکتیو و منابع تجدیدپذیر و بویژه سیستم فتوولتائیک می توان از مزایای بهبود دهنده های توان، در ارائه توان بدون آلودگی و کیفیت بالا به مصرف کنندگان استفاده کرد. با توجه به کاربردهای متعدد سیستم خورشیدی، نوع متفاوت تری از کاربرد این سیستم در این کار مورد توجه قرار گرفته شده، بصورتی که در مناطق نزدیک بار که دارای پتانسیل تابش بالایی هستند با ترکیب سیستم UPQC و PV می توان کیفیت انرژی الکتریکی ارائه شده به مصرف کنندگان را بهبود بخشید. بنابراین در این مقاله، طراحی سیستم پیشنهادی (UPQC - PV) با در نظر گرفتن سه موضوع الگوریتم کنترل فیلتر اکتیو، ردیابی نقطه توان حداکثر سیستم فتوولتائیک و استراتژی کنترل ولتاژ لینک DC می یاشد.نتایج بدست آمده حاکی از این است که جبران سازی فیلتر اکتیو موازی منجر به حذف جریان نامطلوب انتهای شبکه شده و جبران ساز فیلتر اکتیو سری منجر به جبران افت ولتاژ شبکه می شود

کلیدواژه ها

جبران افت ولتاژ، سلول خورشیدی، جبران ساز توان راکتیو، ردیابی نقطه توان حداکثر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.