روشی جدید در تشخیص جزیره ای شدن اینورترهای متصل به شبکه با تولید توالی منفی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE01_256
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 849
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا ایمانی جاجرمی

استادیار مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی صنعت آب وبرق خراسان

محمدرضا هاشمی

دانشجوی دکتری مهندسی برق کنترل دانشگاه صنعتی شاهرود

حمیدرضا مهدیان

دانشجوی دکتری مهندسی برق قدرت دانشگاه سمنان

چکیده

به طور کلی در رابطه با کارکرد جزیره ای دو دیدگاه وجود دارد. در دیدگاه اول مفهوم حفاظت ضد جزیره ای مطرح می گردد که وظیفه ی آن مقابله با ایجاد چنین جزیره هایی است. در دیدگاه دوم مفهوم ریزشبکه بیان می شود. از آنجا که جزیره ای شدن اثرات منفی در حفاظت و عملکرد سیستم بارهای محلی دارد، ایجاد جزیره باید به طور موثری تشخیص داده شده و واحد تولید پراکنده از شبکه بی نهایت جدا گردد. در این مقاله یک روش جدید جهت استفاده در واحدهای تولید پراکنده اینورتری پیشنهاد شده است. روش پیشنهادی هیچگونه اثر منفی در عملکرد عادی سیستم نداشته و به دلیل اینکه تزریقی در جریان اینورتر صورت نمی گیرد بالتبع منجر به ایجاد توان راکتیو ناخواسته هم نخواهد گردید. نتایج شبیه سازی با استفاده از نرم افزار PSIM بر روی شبکه استاندارد، کارآمدی روش پیشنهادی را نشان می دهد.

کلیدواژه ها

جزیره ای شدن، بارهای نامتعادل، حوزه d و q، حلقه قفل فاز (PLL)، محدوده غیر قابل تشخیص جزیره ای (NDZ) ، ریز شبکه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.