روش دو مرحله ای استراتژی پیکر بندی دوباره شبکه جهت بازیابی شبکه های قدرت پس از وقوع خاموشی گسترده

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
  • کد COI اختصاصی: ICELE01_159
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1844
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر خضری زعفرانیه

شرکت برق منطقه ای تهران- معاونت بهره برداری -امور دیسپاچینگ منطقه ای

حسن عبدالرضایی

شرکت برق منطقه ای تهران- معاونت بهره برداری -امور دیسپاچینگ منطقه ای

علیرضا تیموری

شرکت برق منطقه ای تهران- معاونت بهره برداری -امور دیسپاچینگ منطقه ای

چکیده

کشورهای صنعتی بطور زیادی وابسته به انرژی برق هستند. تقاضا برای انرژی برق قابل اطمینان روز به روز در حال افزایش می باشد و این افزایش تقاضا بهره برداری از سیستم های قدرت را مشکل تر کرده و احتمال روی دادن خطا در شبکه های قدرت را افزایش داده است. به علت عملکرد غیرعادی شبکه پس از روی دادن خاموشی ، بازیابی سیستم قدرت نیازمند برنامه ریزی صحیح و درست می باشد. به طور کلی فرایند بازیابی شامل دو بخش جداگانه تعیین اسکلت اصلی شبکه و تعیین اقدامات عملی به منظور رسیدن به این شبکه و بازیابی بقیه شبکه با استفاده از این شبکه می باشد. بازیابی شبکه پس از خاموشی کامل یک سیستم قدرت ، گامی ضروری برای بازوصل سیستم قدرت است. روشی برای محاسبه ی اهمیت باس و بیشنه کردن درجه اهمیت متوسط مسیر برای پیدا کردن بهینه ترین مسیر بازوصل استفاده شده است. سپس، یک روش دو مرحله برای بهینه سازی استراتژی پیکر بندی دوباره شبکه ارائه شده است. به طور خاص، ابتدا توالی بازوصل واحدهای تولیدی با هدف به حداکثر رساندن ظرفیت تولیدی بازوصل شده، بهینه سازی می شود، و سپس مسیر بهینه برای بازگرداندن گره های تولیدی مربوطه انتخاب شده و در کنار آن مسائل مربوط به انتخاب حالت بازوصل سری یا موازی و اتصال مجدد خطای یک خط انتقالی در نظر گرفته می شود. هم انتخاب مسیر بازوصل و هم تعیین اسکلت شبکه با هم در روش ارائه شده انجام می شوند، که برضعف تصمیم گیری جداگانه که در روش های موجود اجرا شده است، غلبه می کند. روش ارائه شده بر روی شبکه استاندارد 39 باس و 10 واحد شبیه سازی گشته و نتایج بازوصل شبکه ارائه می گردد.

کلیدواژه ها

سیستم قدرت ، بازیابی، بازوصل، روش دومرحله ای، اسکلت شبکه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.