سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی برق
کد COI مقاله: ICELE01_106
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 265
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله فیلتر فعال هارمونیکی مبتنی بر کنترل تک حلقه ای با قابلیت کار در شرایط ولتاژ نامتعادل
چکیده مقاله:
استفاده از فیلترهای فعال برای جبران سازی هارمونیک های جریانی در سال های اخیر توسعه بسیاری یافته است. اکثر تحقیقات بر روی کنترل و بهبود جبران سازی هارمونیکی فیلترهای فعال انجام می گیرد. در این مقاله از یک فیلتر فعال به منظور جبران سازی هارمونیک های جریانی ناشی از یکسوساز دیودی در یک شبکه فشار ضعیف استفاده می شود. این فیلتر بر اساس کنترل کننده تک حلقه ای (OCC) طراحی شده که از خازن تقسیم کننده ولتاژ بهره می برد. استفاده از روش تقسیم ولتاژ توسط دو خازن در لینک DC باعث می شود سیستم تحت شرایط ولتاژ نامتعادل به فعالیت خود ادامه دهد. در انتهای این مقاله، نتایج شبیه سازی صحت روش فوق را تایید کرده و مقدار THD جریان کوچکی برای شبکه مشاهده می گردد. همچنین می توان ملاحظه کرد که فیلتر تحت ولتاژهای نامتعادل نیز به درستی عملکرد خود ادامه می دهد
کلیدواژه ها:
فيلتر فعال؛ كنترل تك حلقه اي؛ OCC؛ بار غيرخطي؛ هارمونيك؛ كيفيت توان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/503951/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سبزی، شهاب و شاطری، حسین و اسدی، مهدی،1395،فیلتر فعال هارمونیکی مبتنی بر کنترل تک حلقه ای با قابلیت کار در شرایط ولتاژ نامتعادل،کنفرانس بین المللی مهندسی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/503951
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سبزی، شهاب؛ حسین شاطری و مهدی اسدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، سبزی؛ شاطری و اسدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.