آزاد سازی تجارت و اثر اقتصادی ان بر کشور های عضو اکو
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی آینده پژوهی، مدیریت و توسعه اقتصادی
- کد COI اختصاصی: MCED02_408
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 735
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت
چکیده
آزادسازی تجاری نیز که به عنوان حرکت به سمت تجارت آزاد از طریق حذف موانع غیر تعرفه ای، حذف یا کاهش تدریجی تعرفه ها و در نهایت رسیدن به مرحله ی حذف یارانه های تعریف شده، مهمترین نیروی پیشبرنده ی جهانی شدن محسوب میشود. آزادسازی موجب افزایش حجم و نوع مبادلات مرزی کالاها و خدمات )افزایش بازرگانی بین المللی(، افزایش جریانسرمایه گذاری مستقیم خارجی و بین المللی و همچنین تسریع انتقال فناوری و جهانی شدن تولید میشود؛از این رو این موضوع از اهمیت بالایی برخوردار میباشد. یکی از اهداف مطالعات آزادسازی تجاری، بررسی اثرات آن بررشد اقتصادی کشورهاست.در این پژوهش اثرات آزادسازی تجاری بر اقتصاد کشورهای عضو اکو مورد بررسی قرار گرفته که جامعه آماری ما شاخص های اقتصادی پنج کشور عضو اکو اهم از :ایران ، ترکیه ، پاکستان ، آذربایجان و ترکمنستان می باشند که در بازه زمانی 2002-2012 می باشد. در این تحقیق از آمار توصیفی و استنباطی، جهت تشریح و آزمون معناداری فرضیه ها استفاده شده است. همچنین، مدل رگرسیون جداگانه برای هر یک از اقتصادهای پنج کشور عضو اکو با استفاده از مدل اثر ثابت پانلی برآورد می شود. پس از تحلیل داده های جمع آوری شده، نتایج حاکی از آن است که رشد اقتصادی منجر به آزادسازی تجاری درکشورهای عضو اکو شده استکلیدواژه ها
آزادسازی تجاری ، رشد اقتصادی ،توسعه مالی ، کشورهای عضو اکومقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.