بررسی محرومیت های اجتماعی فرزند طبیعی در حقوق ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین کنگره بین المللی جامع حقوق
  • کد COI اختصاصی: LAWI01_332
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 484
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید عزیزی مرادپور

استادیار،دانشکده حقوق،دانشگاه علامه طباطبایی تهران،ایران

محبوبه ضیاءپور

دانشجوی کارشناسی ارشد،دانشکده حقوق، دانشگاه آزاد دامغان،ایران

چکیده

از آنجایی که وراثت زیر بنای آینده افراد و قسمت قابل توجهی ازشخصیت انسان را می سازد و زمینه را برای سعادت و شقاوت آنها آماده می کند چون فرزندان نامشروع غالبا ً روح و طغیان و تجری و قانون شکنی و گناه، را از پدران و مادران خود تا حدودی به ارث برده اند زمینه برای ارتکاب جرم و خیانت در آن ها فراهم تر است ، آن ها نسبت به سایرین آمادگی بیشتر برای ارتکاب معاصی و گناه دارند و لذا آموزه های فردی و یا محیط نامناسب کافی است که حقیقت روح آلوده و نابسامان آنان را آشکار ساخته. محروم کردن فرزندان نا مشروع از مناصب اجتماعی یک نوع احتیاط منطقی به منظور حفظ مصالح ملی و جامعه به شمار می رود، اسلام به جلب اعتماد عمومی در تصدی این گونه پست های حساس اجتماعی اهمیت می دهد و لذا کسانی را که دارای نقطه های ضعف خانوادگی و سوابق نامطلوبی باشند از تصدی این گونه مقام ها که نیازمند به پاکی و طهارت روح است محروم ساخته است .

کلیدواژه ها

فرزند طبیعی ، قضاوت ، شهادت ، طهارت مولد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.