بررسی مقاومت فرهنگ سازمانی در پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان ها و ارائه راه کارهای لازم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: MAIE01_246
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 403
نویسندگان
کرج ، موسسه آموزش عالی فارابی
چکیده
در دو دهه ی اخیر یکی از راه حل های مؤثر و کارآمد در گذار سازمان ها از چالش های رقابت بین المللی و موفقیت سازمان ها در کسب و کار، ارائه راه حل های کارآمد و اثر بخش توسط مدیریت دانش بوده است و بدون شک کلیه فرآیندهای داخلی سازمان ها و روند رشد آنان تحت تأثیر عوامل محیطی می باشند. مهمترین مؤلفه های اساسی و زیرساخت های فرآیند مدیریت دانش با توجه به الگوهای پیاده سازی مطرح شده در سطح جهانی، شامل آموزش، فرهنگ، انگیزش، تعهد نیروی انسانی، فناوری اطلاعات و فرایندهای دانشی می باشد. اما توجه به این نکته حائز اهمیت است که در اکثر سازمان های جهانی به ویژه سازمان های ایرانی، عامل فقدان فرهنگ سازمانی مناسب اصلی ترین عامل شکست در پیاده سازی مدیریت دانش می باشد. فرهنگ سازمانی در چرخه دانش بیشتر در مرحله تسهیم دانش و هست ها و بایدها وارد عمل می شود، لذا عدم توجه به این عامل چرخه دانش را از حرکت باز می دارد و پیاده سازی مدیریت دانش را با شکست رو به رو می کند. در این راستا، پژوهش حاضر در نظر دارد با بهره گیری از روشی کتابخانه ای و مطالعه پژوهش های پیشین، به بررسی مقاومت فرهنگ سازمانی در پیاده سازی مدیریت دانش در سازمان ها و ارائه راه کارهای لازم بپردازد.کلیدواژه ها
دانش، مدیریت دانش، مدیریت دانش شخصی، فرهنگ سازمانیمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.