بررسی ساختار شیمیایی انواع عوامل پخت ترپلیمر پلی بوتادی ان آکریلونیتریل آکریلیک اسید (PBAN)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ITCC02_481
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1169
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شعبانعلی عزیزی

تهران- دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات موسم (گروه مهندسی شیمی) دانشجوی کارشناسی ارشد

عباس کبریت چی

تهران- دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات موسم (گروه مهندسی شیمی) دکترای پلیمر

مرتضی غفوری

تهران- دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، مرکز تحقیقات موسم (گروه مهندسی شیمی) دکترای پلیمر

چکیده

در شیمی مواد، تأثیر ساختار شیمیایی در چگونگی انجام واکنش شیمیایی و خوص محصول حائز اهمیت می باشد.پیشرانه های جامد مرکب دارای ترکیبات اصلی اکسید کننده، سوخت ، بایندر پلیمری، عامل پخت و افزودنی های دیگرمی باشد. خواص مکانیکی پیشرانه مقدار زیادی به ویژگی های بایندر پلیمری مرتبط می شود . بایندرهای پلیمری جهتپخت نیاز به عوامل پخت می باشند. عوامل پخت سبب بوجود آمدن اتصالات عرضی در پلیمر شده که باعث ایجاد یکشبکه پلیمری به جهت نگهداری ذرات اکسید کننده و سوخت می شود. تاثیر گروه ها ی عاملی موجود در ساختار عاملپخت در افزایش اتصالات عرضی پلیمر باعث بهبود خواص مکانیکی پیشرانه می گردد. بارگذاری جامد بالاتر در پیشرانه باعث افزایش ایمپالس ویژه و در نهایت کارآیی آن می گردد. در این تحقیق ضمن مطالعه ساختار ی بایندرانواع عوامل پخش از نگاه ساختاری بررسی و مقایسه شده است . نقش ساختار عوامل پخت در خواص مکانیکی بایندر،کاهش ویسکوزیته اختلاط و بهبود عملکرد پیشرانه بررسی شده است . مطالعات انجام شده در این پژوهش نشان داد کهعوامل پخت اپوکسیدی با توجه به تعداد کربن، نوع ساختار و تعداد اتم اکسیژن آن نقش متفاوتی در خاوص با یندر ایفا می کنند.

کلیدواژه ها

پیشرانه، بایندر، عامل پخ ، ترپلیمر PBAN و ساختار شیمیایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.