کاربرد تابع چگالی احتمال ویبول در سنجش پتانسیل انرژی باد و انتخاب توربین مناسب (مطالعه موردی سایت بوکان)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: ITCC02_377
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1681
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت تولید و عملیات پردیس البرز دانشگاه تهران
استادیار گروه مدیریت صنعتی دانشگاه تهران
چکیده
در تحقیقی که توسط دانشگاه استنفورد انجام شده است 13/13 انرژی مصرفی کشور را می توان با استفاده از باد تأمین نمود. به منظور تولید انرژی الکتریکی با استفاده از انرژی باد، اولین گام شناسایی نواحی با پتانسیل مناسب برای نصب توربین بادی است. محاسبه انرژی باد و تعیین حدود آن با استفاده از روش هایی همچون توزیع ویبول، رایلی، لوگ نرمال، می تواند نقش مهمی در شناسایی مناطق مستعد برای تولید نیروی برق داشته باشد. در این مقاله، یک تحلیل آماری روی داده های بادی سایت پیشنهادی بوکان در استان آذربایجان غربی انجام شده است. در یک بازه، یکساله سرعت باد در ارتفاع های 10، 30 و 50 متری مورد مطالعه قرار گرفته است. با تخمین توان متوسط باد سالیانه، دیده می شود که سایت مورد بررسی در ارتفاع 50 متری در صورت استفاده از توربین های بادی مرتفع، به منظور توسعه انرژی باد مناسب می باشد. همچنین در این تحقیق، چهار توربین پرکاربرد و تجاری را برای سایت مورد بررسی در نظر گرفته و برای هر کدام توان خروجی را به دست آورده، سپس انرژی ای که سالانه از این سایت حاصل می شود، برآورد شده است. در پایان با محاسبه ضریب دسترسی و ضریب ظرفیت مربوط به هر توربین، بهترین توربین (از لحاظ ضریب دسترسی و ضریب ظرفیت) برای سایت معرفی شده است.کلیدواژه ها
توزیع ویبول، ضریب دسترسی، ضریب ظرفیت، سرعت بادمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.