ساخت وبهینه سازی نمونه آزمایشگاهی البسه هوشمند تولید کننده گرما از منبع جریان الکتریکی مستقیم توسط پارچه رسانا
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: ITCC02_376
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 548
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شمی نساجی دانشگاه گیلان
استاد دانشگاه گیلان ، دانشکده فنی مهندسی
چکیده
فناوری لایه نشانی احیایی از تکنیک های جدید و پرکاربرد در پوشش مواد غیرفلزی است. در اینفناوری سطوح مواد غیرفلزی به صورت یکنواخت پوشش داده میشوند ؛ از ترکیب این تکنیک بافناوری نانو جهت لایه نشانی سطح عایق بافت استفاده می گردد ، که درنهایت منجر به تولید بافتباقابلیت هدایت جریان الکتریکی گردید ، با توجه به ساختار متخلخل بافت علاوه بر قابلیت هدایتجریان الکتریکی در سطح بافت پوشش داده شده، توانایی هدایت جریان الکتریکی از روی بافت بهپشت آن نیز امکانپذیر میباشد . مقاومت الکتریکی بافت تولیدشده در اثر اعمال جریان الکتریکیمستقیم باعث تولید گرما میشود که با توجه به خواص ذاتی بافت مانند انعطاف پذیری ، محصولنهایی دارای کاربردهای گسترده و متنوع می باشد که به عنوان نمونه به استفاده در البسه نظامی ، کفش،پوشاک کوهنوردان ، صندلی خودروها و جوراب بیماران مبتلا به اماس میتوان اشاره کرد. علی رقمپیشرفت های قابل ملاحظه در این خصوص، تولید پارچه رسانا نیازمند بهینه سازی و همچنین طراحیسامانه تأمین و کنترل جریان الکتریکی برای کاربرد در محصولات ذکرشده دارد. در این مقاله بهبهینه سازی نمونه آزمایشگاهی پوشش هوشمند گرم شونده با استفاده از پارچه رسانا می پردازیم.کلیدواژه ها
فناوری لایه نشانی ، فناوری نانو، بهینه سازی، البسه هوشمندمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.