ذخیره سازی گاز طبیعی در نانوذرات
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی
- کد COI اختصاصی: ITCC02_196
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 684
نویسندگان
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی
تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده مهندسی شیمی
چکیده
امروزه با توجه به افزایش روزافزون مصرف گاز طبیعی، ذخیره سازی و انتقال آن بسیار مورد توجهقرار گرفته است. ذخیره سازی گاز طبیعی در صنعت خودروسازی نیز دارای اهمیت می باشد وامروزه از روشهای مختلفی استفاده می گردد که مهمترین آنها عبارتند از گاز طبیعی فشرده شده(CNG) و گاز طبیعی جذب شده (ANG). با در نظر گرفتن خطرات ایمنی، مشکلات و هزینه فرآیند CNG، فرآیند ANG جایگزین مناسبی برای ذخیره سازی و جذب گاز می باشد؛ زیرا عملیات ذخیره سازی گاز در فشار پایین تری نسبت به CNG انجام می شود و به همین دلیل میتوان از تانک های سبک تر و با هزینه ساخت کمتر، استفاده کرد که ضریب ایمنی را نیز افزایش میدهد. اما این روش دارای مشکلاتی نیز می باشد که از آن جمله می توان به میزان ظرفیت پایین ترجذب و بازدهی کمتر این فرآیند ذخیره سازی اشاره کرد. لذا محققین برای رفع این مشکلاتاستفاده از نانولوله ها را پیشنهاد می کنند که با این کار مقدار گاز جذب شده، افزایش می یابد و باتوجه به رسانش بالای نانولوله می توان مشکل افزایش دما در بستر در زمان شارژ و کاهش دمایبستر در زمان دشارژ را با چیدمان مناسب برطرف کرد.کلیدواژه ها
گاز طبیعی، ذخیره سازی، نانوذرات، نانولولهمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.