بررسی رابطه کیفیت زندگی کاری با فرسودگی شغلی در بین کارکنان دانشکاه پیام نور آذربایجان غربی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و دومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز
- کد COI اختصاصی: MOCONF05_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 539
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی کیفیت زندگی کاری با فرسودگی شغلی در بین کارکنان دانشکاه پیام نور آذربایجان غربی انجام پذیرفت. لذا پژوهش از نظر هدف کاربردی، از نظر نوع دادهها کمی، از نظر نحوه گردآوری دادهها توصیفی و از نظر شیوه اجراءپیمایشی)زمینه یابی( است. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان دانشکاه پیام نور آذربایجان غربی میباشد که حجم کامل آن برابر 737 نفر است. براساس فرمول کوکران حجم نمونه 691 نفر برآورد که با روش نمونهگیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. برای جمعآوری اطلاعات از پرسشنامههای استاندارد استفاده گردید. برای تجزیه و تحلیل دادههای آماری از روشهایآماری توصیفی و استنباطی استفاده شده است. بدین ترتیب که برای طبقه بندی، تلخیص و توصیف دادههای آماری از روش آماری توصیفی و در سطح استنباطی برای آزمون فرضیههای تحقیق از آزمونهای کلموگروف اسمیرنف و رگرسیون چندمتغیره استفاده گردیده است. نتایج به دست آمده از رگرسیون چند متغیره نشان داد که بین کیفیت زندگی کاری با فرسودگی شغلی کارکنان رابطه منفی و معناداری وجود دارد بر این اساس ضریب بتای معادله برای کیفیت زندگی برابر 374/- می باشد. و در نهایت بین ابعاد کیفیت زندگی کاری با فرسودگی شغلی نیز رابطه منفی و معناداری وجود دارد و ضریب بتایمعادله برای پرداخت منصفانه 621 / ، محیط کار امن 629 / ، وابستگی اجتماعی 611 / ، رشدمدوام 661 / ، قانون گرایی 611 / ، توسعه قابلیت های انسانی 639 / ، تأمین امنیت مداوم 613 / و یکپارچگی و انسجام اجتماعی 693 / می باشد.کلیدواژه ها
کیفیت زندگیکاری، فرسودگی شغلی ، دانشگاه پیام نور استان آذربایجان غربیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.