سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: OICONFERENCE01_258
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 365
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی قانون کار ایران و نقش آن در توسعه بنگاهها
چکیده مقاله:
توجه به مقوله کارو کارگر در هر کشوری زمینه ساز پیشرفت وآبادانی آن کشور محسوب می شود. این مهم در کشور ما نیز از طریق دولت و وضع قوانین مربوط به کارگر و کارفرما میسر شده است.این قوانین حقوق متقابل این دو قشر را نسبت به هم و نسبت به کار به طورکامل شرح می دهد .اما نیروی کار ابزار کار و تولید نیست بلکه به عنوان مکملی در کنار سرمایه گذاران و تولید است و لحاظ کردن چنیننگاهی در اصلاح قانون کار بسیار حائز اهمیت است.این قوانین ممکن است هم باعث توسعه ی یک بنگاه اقتصادی شود و در نهایت توسعه ی کشور و هم زمینه ی شکست آن بنگاه را فراهم کند یعنی ممکن است به ضرر کارفرما باشد. همواره بین روابط کارگر و کارفرما مشکلاتیوجود داشته است، وجود این قبیل مشکلات باعث به وجود آمدن ناامنیتی در شغل است. قوانین و مقررات از جمله نهادهایی است که درجهت گیری فعالیت های اقتصادی نقش مهمی ایفا می کنند و بارزترین نمود آن در ایران، قانون کار است . این قانون در سال 1369 دستخوش اصلاحاتی شد که عمدتاً معطوف به حمایت از قشر کارگر بود و در مقایسه با قانون کارقبلی، پرداختیهای بیشتری را متحمل کارفرمایان ساخت .در این مقاله، آثار این اقدام در بخش بنگاه های اقتصادی بررسی شده است. در حالی که استدلالهای نظریپیامدهای مختلف و متضادی را اظهار می کنند، حکایت از آن دارند که قانون کار در ایران نیازمند تجدید نظر و بازنگری برای ارتقای سود و بازدهی بنگاهها دارد
کلیدواژه ها:
قانون كار؛رشد و توسعه؛ بنگاه اقتصادي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/500212/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضان پور، اسماعیل و سعیدی لوحه سرا، فاطمه،1395،بررسی قانون کار ایران و نقش آن در توسعه بنگاهها،نخستین کنفرانس بین المللی پارادیم های نوین مدیریت هوشمندی تجاری و سازمانی،تهران،،،https://civilica.com/doc/500212
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رمضان پور، اسماعیل؛ فاطمه سعیدی لوحه سرا)
برای بار دوم به بعد: (1395، رمضان پور؛ سعیدی لوحه سرا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جایگاه رییس کشور در نظامهای ریاستی، پارلمانی، نیمه ریاستی نیمه پارلمانی و نظام جمهوری اسلامی ایران
- بررسی تطبیقی قوه مقننه جمهوری اسلامی ایران و کشور عراق
- آثار حقوقی تفویض اختیار در نظام حقوق اداری ایران
- تاملی بر بنیان های تحزب گرایی درحقوق ایران (آسیب شناسی و علل ناکارآمدی آن از منظر حقوقی)
- بررسی تطبیقی صیانت از قانون اساسی در کشور ایران و فرانسه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تجدید حیات : تفکر انتقادی جدید
- شناسایی و ارزیابی تاثیر عوامل موفقیت کلیدی فرهنگ سازمانی بر عملکرد سازمانی از طریق کارت امتیازی متوازن
- بررسی رابطه فرهنگ سازمانی و به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در مرکز آموزش قوه قضاییه تهران
- تحلیل عاملی تاییدی تحلیل رفتگی شغلی و ارتباط آن با رضایت شغلی درکارکنان زندان همدان
- بررسی رابطه فرهنگ سازمانی و فرسودگی شغلی دربین کارکنان پتروشیمی شهرستان مرودشت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.