بررسی تاثیر اعتماد و اطمینان مشتریان بر رواج بانکداری اسلامی مورد مطالعه مشتریان بانک انصار استان قزوین

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی پارادیم های نوین مدیریت هوشمندی تجاری و سازمانی
  • کد COI اختصاصی: OICONFERENCE01_125
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 863
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس بیگدلی

مسئول شعبه بانک انصار شعبه شهرستان تاکستان

کورش رحمانی

بانکدار بانک انصار شعبه شهرستان تاکستان

چکیده

بانکداری اسلامی بخشی از مفهوم وسیع اقتصاد اسلام ی است که سیستم ارزش ی و اخلاق اسلام ی را با ساختار اقتصادی ترکیب میکند. با توجه به این موضوع که ترویج یافتن بانکداری اسلامی یکی از اهداف و دغدغه ها ی کل یفقها و علمای سیستم مالی و بانکی میباشد، لذا باید ساختارهای قو ی در جهت نوآور ی و موفقی ت ای ن نظام مال ی، برگرفته از اصول دین مبین اسلام را مهیا نمود.در این تحقیق به بررسی تاثیر اعتماد و اطمینان مشتریان بر رواج یافتنبانکداری اسلامی پرداختیم .دوره زمانی تحقیق بهار 1394 و مکان تحقیق مشتریان بانک انصار شعب استان قزو ین میباشد ،برای جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه استاندارد استفاده کردیم وسپس به طرح سه فرضیه پرداختیم و به ای ن نتیجه رسیدیم که ابتدا باید اطمینان نسبت به سیستم بانکداری اسلامی ترویج یابد و سپس اعتماد سازی را مهیا نمود واین موضوع را به جامعه انتقال داد که بانکداری اسلامی هدفش متضرر نشدن هیچ کدام از طرفین است. سپس بای د با ارائه خدمات نوین و با کیفیت بالا جامعه را به سمت سیستم بانکداری اسلامی کشاند تا بتوان از این طری ق افراد را با این سیستم آشنا نمود و بتوان بانکداری اسلامی را به نحو احسن گسترش داد

کلیدواژه ها

اعتماد، اطمینان، کیفیت خدمات، بانکداری اسلامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.