محاسبه ضریب رفتار در قابهای مهاربندی شده شورون زانویی تحت بارگذاری هیسترزیس بصورت آزمایشگاهی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: RCEAUD02_729
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 840
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران زلزله، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ایران
استادیار و عضو هیات علمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، ایران
چکیده
فلسفه اصلی آیین نامه های مدون امروزه مربوط به طراحی لرزه ای سازه ها، کاهش هرچه بیشتر تلفات جانی، کاهش خسارات مالی و ارائه طرح های اقتصادی می باشد. لذا سیستم هایی که سه پارامتر مقاومت، سختی و شکل پذیر مطلوب راتامین می نمایند قادر به تامین فلسفه طراحی آیین نامه ها می باشند. سختی و شکلپذیری دو موضوع اساسی در طراحی ساختمانها در برابر زلزلهاند. ایجاد سختی و مقاومت به منظور کنترل تغییرمکان جانبی و ایجاد شکل پذیری برای افزایش قابلیت جذب انرژی و تحمل تغییرشکلهای پلاستیک اهمیت دارند. دهه های اخیر، تحقیقات بسیاری توسط دانشمندان درخصوص رسید به سیستم سازه ای که قادر به تامین پارامتر های فوق باشد صورت پذیرفت، که سیستم های مهاربند زانویی از جمله نتایج این تحقیقات می باشد. مهاربندهای شورون زانویی یک سیستم جدید استهلاک انرژی درقابهای فولادی هستند که ترکیبی از شکل پذیری و سختی جانبی بسیار خوب را فراهم می آورند. این مهاربناد های می توانند بصورت همگرا و واگرا در سازه استفاده شوند. در طی یک زلزله شدید، عضو زانویی به عنوان فیوز در قاب عملکرده و زودتر از اعضای دیگر به حد تسلیم خواهد رسید، بطوریکه آسیبی به اعضای اصلی سازه ای )تیر و ستون وارد نشده و اصلاح و ترمیم سازه نیز آسان و اقتصادی خواهد بود.کلیدواژه ها
بارگذاری سیکلیک ، قابهای مهاربندی شده شورون زانویی، سختی،مقاومت،ضریب رفتارمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.