ارمغان باغ ایرانی در معماری برون مرزی پیش قرابلی از باغ های ایرانی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD02_676
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 644
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صابر رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، آزاد اسلامی واحد بابل ،مازندران ، ایران

بابک فضلی مالیدره

دکتری سازه ، هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد بابل، مازندران ، ایران

چکیده

دیپلماسی یکی از عوامل نشان دهنده ی هویت یک حکومت است ، مهم ترین عامل در طراحی چنین فضایی این است که کشور مهمان می خواهد در کشور میزبان نمادها ، نشانه ها و فرهنگ و سنت کشورش را ارائه کند ، تصور اولیه بر این است کهسفارتخانه باید مثل قلعه نفوذناپزیر باشد ، اما با توجه به اینکه هر سفارتخانه ای در خارج از ایران تمثیلی است از خانه ایرانی ، جایی که صرفا مسایل سیاسی بلکه تمام مسایل فرهنگی مربوط به ایران مطرح می شود و در نتیجه طرح ساختمان آن باید حس دعوت کنندگی را به مخاطب غیرایرانی القا کند .ایران کشوری است با فرهنگ غنی وپیشینه معماری آشکار که روح هنرهمیشه در نزد ایرانیان بوده است .سفارت میخواهد دو ملت را به هم پیوند . در این تحقبق سعی بر این است که ابتدا تعاریف در زمینه معماری برون مرزی با محوریت سفارتخانه با رویکردی از باغ های ایرانی ارائه شود و در نهایت با بررسی نظرات در این زمینه و ویژگی نمونه های اجرا شده ؛ مولفه های تاثیر گذار در طراحی سفارتخانه ها تبیین شود و نمونه ای مناسب برایسفارتخانه ایران پیشنهاد شود . نوع روش تحقیق در این پروژه از نوع مشاهده و مطالعات کتابخانه ای و کسب اطلاعات از سایتها ، مجلات ، خبرنامه ها و اطلس های معماری است و پس از مشاهده و مطالعه در مورد موضوع تحقیق به بررسی اطلاعات جمع آوری شده می پردازیم و با جمع بندی نهایی به طراحی متناسب با رویکرد مورد نظر می پردازیم

کلیدواژه ها

معماری برون مرزی ، دیپلماسی ، معماری سفارت خانه ، باغ ایرانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.