بررسی تأثیر استفاده از خاکستر پوستهی برنج در بتن خود تراکم

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD02_662
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 975
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جواد صفری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران و محیطزیست، دانشگاه تربیت مدرس

ابوالفضل حسنی

استاد ، دانشکده مهندسی عمران و محیطزیست ،دانشگاه تربیت مدرس ، رئیس مرکز تحقیقات مدیریت تعمیر و نگهداری روسازی

معین بیگلری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده عمران و محیطزیست، دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

برای سالیان متمادی دستیابی به بتنی باقابلیت خود ترازی ) خود تراکمی ( بدون افت در مقاومت ، روانی و یا جداشدگی ، آرزوی مهندسین در کشورهای مختلف بوده است بتن خود تراکم بتنی است باقابلیت جریان زیاد که میتواندتنها تحت تأثیر نیروی ثقل و بدون نیاز به انجام هرگونه فرآیند دیگری تمامی زوایای قالب را پرکرده و آرماتورها در برگیرد، بدون آنکه جداشدگی یا آب انداختن ایجاد گردد . بتن خود تراکم نیاز به کاهش مصالح درشتدانه و افزایش مقدار سیمان مصرفی دارد تا بتواند خصوصیات و همگنی خود را حفظ کند . سیمان بیشتر هزینهی کلی تولید بتن را افزایش میدهد و همچنین منجر به افزایش دمای هیدراتاسیون و بالتبع افزایش مشکلات ناشی از خزش و انقباض بتن میشود . استفاده از مواد پوزولانی مانند،خاکستر پوستهی برنج سبب کاهش دمای ناشی از هیدراتاسیون و کاهشمشکلات ناشی از خزش و جمع شدگی میشوند ضمن آنکه خصوصیات بتن تازه را نیز ارضا میکنند. با افزایش توجه به مسئلهی توسعهی پایدار نگاهها به سمت استفاده از مواد دورریختنی مانند خاکستر پوستهی برنج بیشتر جلب شده است.خاکستر پوستهی برنج محصول جانبی مزارع شالیکاری است و بهوفور در بسیاری از مناطق جهان یافت میشود و استفادهی مجدد از آن میتواند به کاهش آلودگیهای آبهای زیرزمینی رودخانهها و دریاها و کاهش آلودگی هوا کمک شایانی کند .

کلیدواژه ها

بتن خودتراکم، خاکستر پوستهی برنج،مقاومت فشاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.