شناخت انواع گونه های عملکردی باغ های ایرانی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: RCEAUD02_643
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1400
نویسندگان
عضوهیئت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری منظر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه
چکیده
باغ و باغسازی از دیرینه ترین روزگار در میان تمدنهای گوناگون وجود داشته و در میان ایرانیان ازجایگاه ویژهای برخوردار است .باغ به معنای ساماندهی فضای زیست به منظور استفاده بیشتر از طبیعت در خدمت انسان تعریف میشود دو دسته کلی ازطراحی باغ ایرانی را میتوان معرفی کرد، گونه شناسی کاربر دی و گونه - شناسی فضایی باغ . باغ های تاریخی ایران علاوه بر منظر طبیعی و فرهنگی و معماری به دلیل عظمت و مظهر قدرت معنوی در جهان شهره اند . باغ ها را تصویر بهشت بر زمین معرفی مینماید، باعث شکل گیری و ایجاد باغ های زیبایی در کشورمان شده که بسیاری از آنها یا از بین رفته اند که از جمله آنها میتوان به باغ های تاریخی بهشهر اشاره نمود . ازگونه شناسی کاربردی میتوان به انواع باغ و باغچه، خانه باغ، باغ حکومتی، باغ ملی، باغ شکار و در گونه شناسی فضایی میتوان به باغ چادر، باغ در باغ، باغشهر، باغ کوشک، باغ آبی، با غ بیشه اشاره نمود که به آنها پرداخته میشود.کلیدواژه ها
گونه شناسی کاربردی، مبلمان باغ، دیوار باغمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.