مقاوم سازی سازه های بتنی به روشFRP

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD02_606
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 804
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آراسته دیانت

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات سنندج

پیمانه آدمی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات سنندج

هیوا ژولیده

کارشناس ارشد، برنامه ریزی و حمل و نقل

چکیده

این مقاله به بررسی نقش کامپوزیت FRP در )بهسازی( مقاوم سازی لرزه ای سازه های بتنی می پردازد. کامپوزیت های FRP به عنوان یکی از مهمترین و بهینه ترین روش های مقاوم سازی لرزه ای در سازه های بتنی، جهتتقویت ظرفیت خمشی، برشی و شکل پذیری اعضا آن شناخته شده اند. هدف این مطالعه شناخت، دسته بندی و معرفی روش های مقاوم سازی با استفاده از کامپوزیت های FRP می باشد. در این راستا ابتدا اجزاء تشکیل دهنده کامپوزیت، ویژگی های فنی و نحوه اجرا هر کدام به تفصیل بحث شده است. این پژوهش به روش کیفی تحلیلی و با استفاده از زبان گرافیکی انجام شده است. مبانی نظری به روش کتابخانه ای و بررسی –روش های اجرایی به صورت میدانی گردآوری شده است. محصولات FRP با مقاومت در مقابل خوردگی وخواص دیگری نظیر مقاومت کششی بالا، مدول الاستیسیته قابل قبول، وزن کم، مقاومت خوب در مقابل خستگی و خزش، خاصیت عایق بودن و چسبندگی خوب با بتن و نیز دوام بسیار خوب و افزایش میرایی ارتعاشات ایجاد شده در سازه در برابر ارتعاش میباشد بنابراین مواد کامپوزیتی در برابر ارتعاشات زلزله عملکرد بهتری خواهند داشت و بهترین گزینه جهت مقاومت سازه در برابر لرزه ها خواهند بود

کلیدواژه ها

مقاوم سازی، روشهای مقاوم سازی،سازه های بتنی، کامپوزیت FRP

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.