انتخاب غلتک مناسب جهت احداث خاکریز با استفاده از خاک های با درصد بالای سیلت (مطالعه موردی خاکریز طرح پرورش ماهیان سردآبی اندیمشک)
- سال انتشار: 1387
- محل انتشار: اولین سمینار ملی مسائل ژئوتکنیکی شبکه های آبیاری و زهکشی
- کد COI اختصاصی: IRGID01_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2519
نویسندگان
سرپرست دستگاه نظارت و مدیر پروژه، شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان
مسئول تحقیق و توسعه، شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان
معاونت نظارت، شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان
چکیده
به دلیل بالا بودن حجم عملیات خاکی در هنگام احداث خا کریزها ، استفاده بهینه از منابع قرضه در دسترس و نزدیک به پروژه، نقش عمده ای در کاهش هزینه های پروژه از طریق کاهش فاصله حمل ایفا می کند. در احداث خاکریز طرح پرورش ماهی ان سرد آبی شهدای اندیمشک منابع قرضه نزدیک به پروژه، حاوی مقادیر بالای سیلت (در حدود 50 تا 60 درصد) بوده. متراکم ساختن این مصالح با استفاده از غلتک پاچه فیلی منجر به نتایج قابل قبولی نگردید، به صورتی که به زحمت به حد تراکم استاندارد 90 % می رسید. دستگاه نظارت کارگاه در مواجه با این مشکل تصمیم به استفاده همزمان از غلت ک ها ی صاف و پاچه فیلی گرفت. به این منظور بازهای آزمایشی در خاکریز انتخاب و کاربری این ترکیب غلتک ها در آن آزمایش شد. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که به کار بردن غلتک صاف، همراه با غلطک پاچه فیلی می تواند در مقایسه با استفاده از هر کدام به تنهایی نتا یج بسیار مطلوبی داشته باشد، به صورتی که غلتک های پاچه فیلی درگیری و اصطحکاک مواد را، هم در یک لایه خاک ریزی و هم در بین لایه های متوالی خاکریزی به وجود آورند و غلتک های صاف باعث بالا رفتن سهم مواد جامد در واحد حجم خاک شده و هوا را از خاک خارج می نمایند.کلیدواژه ها
غلتک پاچه فیلی، غلتک صاف، خاک سیلتی، تراکم استانداردمقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و میزان انطباق آن با اصول (معماری دوره صفوی سبک اصفهانی)
- تحلیل رویکرد دکترین های تخصصی در حفاظت از میراث جنگ
- مطالعه گنبدخانه تاج الملک با تاکید بر شناسایی مصالح و آسیبهای رطوبتی
- ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر روند فرسایش بافت تاریخی و ارائه راهکارها (نمونه موردی محله یونجالیق ارومیه)
- آسیب شناسی و طرح مرمت بافت تاریخی محله جلفای اصفهان با تاکید بر محله میدان بزرگ جلفا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.