بررسی اثر شتاب زلزله حوزه نزدیک و زلزله حوزه دور بر فونداسیون ساختمان های جداسازشده با جداگرهای پاندول اصطکاکی یک قوسی) FPS ) و دو قوسی) DCFP

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: RCEAUD02_112
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 723
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا نوری

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

علیرضا محمدی

گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

چکیده

ویژگی جهت پذیری پیشرونده در زلزله های حوزه نزدیک باعث بوجودآمدن زلزلههای دارای پالسهایی با پریود بلندتر ودامنه بزرگتری میباشد. جداگرهای لرزهای که از انواع سیستمهای مستهلک کننده به شمار می ایند باتغییرشکل زیاد خود سبب عدم وارد شدن سازه در محدوده غیرخطی میشوند. در این مقاله سازهای یک درجه آزادی را که متصل به جداگرهای DCFP و FPS میباشد را تحت آنالیز تاریخچه زمانی با اعمال رکوردهای زلزلههای حووزه نزدیک و دور قرارداده و شتاب وارده به پی سازه فوقانی مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد که جداگر DCFP در مقایسه با جداگر FPS در مورد زلزله حوزه نزدیک و زلزله حوزه دور شتاب کمتری به روسازه خود منتقل می کند و نتیجه دیگر این است که جداگر DCFP در مقایسه با جداگر FPS در مورد زلزله حوزه نزدیک تغییر مکان کمتری را به روسازه خود اعمال می کدد .

کلیدواژه ها

شتاب روسازه،شتاب پی، زلزله حوزه نزدیک، جداگرهای FPS ، جداگرهای DCFP ، رفتاردوخطی،رفتار سه خطی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.