تاثیر روش تدریس کاوشگری بر یادگیری ریاضی دانش آموزان پایه هفتم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: ICPE02_096
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1338
نویسندگان
دبیر ریاضی شهرستان بهبهان
دبیر ریاضی شهرستان بهبهان
چکیده
محققان آموزش ریاضی معتقدند حضور فعال دانش آموزان در کلاس منجر به درک روابط، مفاهیم و یادگیری عمیق ریاضیدرآن ها می شود. بنابراین روش های تدریس مبتنی بر فعالیت دانش آموز اهمیت پیدا می کنند. از میان روش های فعال درتدریس ریاضی می توان روش کاوشگری یا اکتشافی را نام برد که پژوهش حاضر به صورت نیمه آزمایشی، به بررسی تأثیرروش تدریس کاوشگری بر یادگیری ریاضی دانش آموزان پایه هفتم پرداخته است. تعداد 50دانش آموز دختر پایه هفتم بهصورت نمونه گیری تصادفی- خوشه ای انتخاب شدند و در قالب دو گروه آزمایش و کنترل در طرح پیش آزمون- پس آزمونشرکت کردند. به مدت 15جلسه درس ریاضی گروه آزمایش، به روش کاوشگری یا اکتشافی تدریس شد. گروه کنترل درهمان مدت به روش سنتی و معمول مدارس درس ریاضی را فراگرفتند. ابزار پژوهش در این مطالعه آزمون محقق ساخته بود ودرابتدا و انتهای آزمایش از هر دو گروه آزمون یادگیری ریاضی یکسان گرفته شد. نتایج آزمون tمستقل نشان داد که بینمیانگین نمرات گروه آزمایش و گروه کنترل تفاوت معنادار وجود دارد. به این صورت که میانگین نمرات دانش آموزانآموزش دیده با روش اکتشافی، بهتر از میانگین نمرات دانش آموزان آموزش دیده با روش سنتی بود. بنابراین می توان گفتکه تدریس به روش کاوشگری یادگیری ریاضی دانش آموزان را ارتقاء می دهدکلیدواژه ها
روش تدریس کاوشگری، روش اکتشافی، دانش آموزان، یادگیری ریاضیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.