سرویس IPTV با شخصی سازی خودکار

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CBCONF01_0975
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1070
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هژیر محمدی

دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی (ره) واحد شهرری

سعید قاضی مغربی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی (ره) واحد شهرری

چکیده

؛(Internet Protocol Television (IPTV) طور عام به توزیع سرویس چندرسانه ای با سرعت وکیفیت رسانه ای بالا، بر روی بستر IP مانند اینترنت، گفته می شود. از مزایای متعدد سرویس IPTV نسبت بهتلویزیون های سنتی به مواردی همچون یکپارچگی، Switched IP ، قابلیت ساخت شبکه ای خانگی ، استفادهاز استانداردهای فشرده سازی مطلوب تر و پیاده سازی آسان سرویس (Video on Demand (VoD اشاره کرد.بنابراین جهت پیادهسازی سرویس ذکر شده، استفاده از سیستمی که بتواند محتوای چندرسانه ای و علایقکاربران را به گونه ای سازمان یافته طبقه بندی و آنها را به صورت سفارشی شده در اختیار مصرف کننده (مشتری)قرار دهد، بسیار موثر خواهد بود. هدف از این مقاله پرداختن به سرویسی نوین از IPTV بوده که بر اساس آنتوزیع محتوای چندرسانه ای برای کاربران بر اساس مفهوم محتوا محور ، در تقابل با روش سنتی کانال محور امکان پذیر می شود. رفتار سیستم به این گونه است که هر مشتری به صورت خودکار محتوای چند رسانه ای خودرا بر اساس تنظیماتی که اعمال می کند دریافت می نماید . فرآیند این تعامل تنها از طریق واکنش مشتری نسبتبه محتوای دریافت شده صورت می گیرد و نتایج در پایگاه دادهی IPTV ثبت می شود. در ادامه به عملکرد کلیسرویس، جزئیات معماری سرور IPTV و بخش کلیدی از زیرساخت سرویس پرداخته می شود. سرور بایدفهرستی از محتویات رسانه های موجود در دیگر سیستم ها را داشته باشد، همچنین باید فهرستی پویا وطبقه بندی شده از محتویات چندرسانه ای مورد علاقه ی مشتری را ترتیب داده و آن را روی پایگاه داده ذخیرهکند. اساس این طبقه بندی بر مبنای بازخورد مشتری نسبت به محتویات دریافت شده تهیه می شود. به منظورپیکربندی و بهروزآوری تنظیمات کاربران باید سیستم به هر مشتری یک حسابکاربری اختصاص دهد تا بتواندبازخورد مشتریان به نسبت محتویات دریافت شده را ثبت و ضبط کند.

کلیدواژه ها

؛IPTV، طبقه بندی محتویات ، سرور ، اصول طبقه بندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.