مروری بر چالش ها و راهکارهای یکپارچه سازی مدل های مرجع
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: CBCONF01_0955
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 854
نویسندگان
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر
دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده علوم و مهندسی کامپیوتر
چکیده
سازمان ها و کسب و کارهای امروزی، اهداف متعددی، مانند افزایش کیفیت محصولات و سرویس ها، کاهش هزینه ها،بهبود کیفیت فرآیندها، افزایش رضایت مشتریان و کسب مزیت رقابتی و پیشی گرفتن از سایر رقبا را در مسیر رشد حرفهخود دنبال می کنند. در این راستا، مدل ها، استانداردها و راه حل های بسیار زیادی با هدف کسب بهبود در هر یک از اینموارد، توسعه پیدا کرده است و برخی از آنها نیز بصورت گسترده در جهان مورد پذیرش و بکارگیری قرار گرفته اند. اماهمانطور که هر کدام از این مدل ها برای حل مشکل خاصی در سازمان بوجود آمده اند و بعضا بسیار موفق نیز بوده اند،چالش هایی را هم برای سازمان ها در هنگام بکارگیری بوجود آورده اند، بهمین دلیل مقالات زیادی طی دو دهه اخیر اینمسائل را مورد توجه قرار دادهاند و به آنها پرداخته اند. این چالشها بصورت کلی به دو دسته انتخاب مدل مناسب برایسازمان و نحوه بکارگیری همزمان این مدلها تقسیم می شوند. در این مقاله، ما مشکلات و مسائل مرتبط با یکپارچه سازیمدلهای مرجع را که در ادبیات موضوع مورد بررسی قرار گرفته اند، مرور کرده و راه حل هایی را که تاکنون برای حل اینمساله ارائه شده اند، طبقه بندی و تحلیل می نماییم. در نهایت شکاف های باقیمانده را معرفی می کنیم.کلیدواژه ها
مدل های مرجع، یکپارچه سازی، مدل های بهبود فرآیند سازمان، محیط های چندمدلهمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.