مکان یابی و مقدار یابی چند هدفه توربینهای بادی با استفاده از الگوریتم بهینه سازی گروه ذرات

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CBCONF01_0347
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 638
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدمهدی کردیان همدانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، کارشناس امور دیسپاچینگ و فوریتهای برق، شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، همدان، ایران

یونس محمدی

دانشجوی دکتری، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

آرش زینل زاده

کارشناس ارشد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایران

مینا حسینی طیبی

کارشناس ارشد، کارشناس طرحهای منابع آبی، شرکت آب منطقه ای همدان، همدان، ایران

چکیده

سیستم های توزیع معمولاً دارای فیدرهایی به شکل شعاعی هستند، امروزه افزایش تقاضا و بار باعث گسترش سیستم-های توزیع و ابعاد آن شده است. استفاده از منابع تولید پراکنده در این گونه سیستم ها دارای مزایای فراوانی است که ازجمله آنها میتوان به بهبود پروفیل ولتاژ، کاهش تلفات انرژی، بهبود شاخص های قابلیت اطمینان، پیکسائی، افزایش طولعمر تجهیزات و کاهش آلودگی در صورت استفاده از منابع تجدیدپذیر اشاره نمود . یکی از مهمترین منابع تولید پراکنده،مزارع و واحدهای توربین بادی است که سهم زیادی از انرژی های نو و تجدیدپذیر را به خود اختصاص داده است. انرژیبادی تنها منبع انرژی تجدیدپذیری است که به لحاظ مقدار توان قابل استحصال، قادر به رقابت با نیروگاه های سنتی است.در این مقاله با استفاده از الگوریتم چند هدفه بهینه سازی گروه ذرات ظرفیت و مکان بهینه توربین های بادی در شبکه به-منظور حداقل کردن هزینه کل شامل سرمایهگذاری، تعمیر و نگه داری، عملکرد، تلفات توان، هزینه توان خریداری شده وبهبود پارامترهای کیفیت توان تعیین شده است.بنابراین بهینه سازی هر دوی مباحث فنی و اقتصادی مد نظر می باشد.نتایج بدست آمده از شبیه سازی نیز، توانایی روش پیشنهادی را تأیید می کند.

کلیدواژه ها

منابع تولید پراکنده، توربین بادی، الگوریتم بهینه سازی گروه ذرات، تلفات توان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.