بررسی متدولوژی چابک در توسعه نرم افزار

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CBCONF01_0237
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2536
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکبر کشاورزپور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر ، گروه کامپیوتر ، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز ، ایران

اسماعیل حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار کامپیوتر ، گروه کامپیوتر ، موسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز ، ایران

منصور امینی لاری

استادیار فناوری اطلاعات ، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات ، دانشکده مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت ، مرودشت ، فارس

علیرضا سیه بازی

کارشناس ارشد فناوری اطلاعات ، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات ، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر ، دانشگاه شیراز، شیراز ، ایران

چکیده

در دنیای پرتکاپوی امروزی ، نیاز به متدولوژی های توسعه نرم افزار که در مقابل تغییرات انعطاف پذیر بوده و در کمترین زمانممکن به خواسته های مشتری پاسخ دهد، به خوبی به چشم می خورد. از آنجا که مشخص کردن کامل نیازها توسط مشتری ،در ابتدای پروژه معمولاً کاری غیر ممکن است، نیاز به متدولوژی هایی می باشد که به طور مداوم و با کمترین هزینه ، بهتغییرات رسیدگی کرده و بتوانند محصول نرم افزاری مورد نظر را به طور زود هنگام به مشتری تحویل دهند. در این راستا،روش های رایج توسعه نرم افزار از جمله RUP قادر به دستیابی اهداف فوق نیستند، چون سنگین وزن و بر پایه برنامهریزی های جامع و کامل هستند و حجم مستندسازی در آن ها بسیار بالاست.بنابراین توسعه چابک که در نرم افزارهایی که نیازبه توسعه سریع دارند مورد استفاده قرار می گیرد ، در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.با در نظر ویژگی هایی مانند امنیت ،کارایی و سرعت توسعه می توان روش های چابکی را برای توسعه نرم افزار معرفی نمود.

کلیدواژه ها

توسعه نرم افزار، متدولوژی ، امنیت ،محصول نرم افزاری ،سرعت توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.