معیار سنجی عملکرد الگوریتم های مسیر یابی شبکه های ادهاک توسط آنتن های جهت دار در نرم افزارهای شبیه ساز

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: CBCONF01_0173
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 756
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا مشکوه روحانی

دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر نرم افزار موسسه آموزش عالی عقیق شاهین شهر ایران

ایوب باقری

استادیار دانشگاه کاشان ایران

سعید نصری

استادیار دانشکده برق،واحد نجف آباد،دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد ایران

عاطفه جعفری نعیمی

دبیر رسمی آموزش و پرورش شاهین شهر ایران

چکیده

شبکه ادهاک معمولا در محیط های نظامی بکار گرفته شده است در دهه گذشته پروتکل های دسترسی رسانه و مسیر یابیبکار گرفته شده بود ولی این پروتکل ها برای شبکه هایی که از آنتن های همه جهته استفاده می کردند استفاده می شد.باپیشرفت سریع تکنولوژی آنتن ، آنتن های جهت دار پیشنهاد شد تا عملکرد شبکه و مسیر یابی را در شبکه ادهاک بهبودبخشد .از آنتن های جهت دار در مسیر یابی واکنشی استفاده شده است. هدف اصلی آن کمینه کردن سربار مسیر یابی بااستفاده هوشمندانه از اجزای آنتن های جهت دار برای انتشار اطلاعات مسیر یابی بوده است.نتایج تحقیقات نشان میدهداستفاده از این آنتن ها در مقایسه با آنتن ها همه جهته بهتر بوده و سر بار کمتری تولید می نماید. تاثیر گستره انتقال مختلفآنتن های جهت دار مورد بررسی قرار می گیرد، در ضمن ، الگوریتم های مسیر یابی چند مسیری بر اساس الگوریتم هایمسیریابی بردار فاصله ادهاک و مسیر یابی پویای منبع پیشنهاد شده و کارایی چندید الگوریتم مسیر یابی چند مسیریبرای شبکه های ادهاک با هم مقایسه شده اند.

کلیدواژه ها

شبکه ادهاک، مسیریابی پویای منبع، مسیریاب همه جهته، مسیریابی پویشگر، مسیرهای مجازی گره ای، مسیر سیار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.