CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

فرمت مقاله اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)

عنوان مقاله: فرمت مقاله اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
شناسه ملی مقاله: ICPEEE01_2231
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

عظیم عظیمی - مدرس دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه و دانشجوی دکتری روانشناسی
ابراهیم نظری - استادیار دانشگاه فرهنگیان
رضوان عظیمی - کارشناس ارشد روانشناسی

خلاصه مقاله:
شخصیت کودکان بیشتر در سنین پیش دبستان و دبستان شکل می گیرد سلامت یا عدم سلامت یک جامعه در گروه شیوه تربیت فرزندان آن جامعه خواهد بود. مقطع ابتدایی به عنوان پایگاه شکل گیری ویژگیهای شخصیتی و باورهای اجتماعی، از مهمترین مراحل دوران رشد می باشد و هر گونه فرآیندی که منجر به ضعف یا تقویت ویژگیهای شخصیتی آنان می گردد می تواند تعیین کننده سرنوشت مثبت یا منفی آن جامعه باشد. هدف از تحقیق حاضر یافتن پاسخی برای این پرسش است. که آیا بین کودکان متولد نیمه اول ونیمه دوم از نظر سلامت روانی وپیشرفت تحصیلی تفاوت وجود دارد یا خیر؟ روش پژوهش در این پروژه از نوع تحقیقات «علی-مقایسه ای» پس رویدادی می باشد. جامعه آماری در این پژوهش عبارت است از دانش آموزان پایه اول و دوم و سوم ابتدایی شهرستان کرمانشاه. روش نمونه گیری خوشه ای و حجم نمونه در این پژوهش بر اساس محاسبات آماری 381 نفر تعیین گردیده است .نتایج حاصل از یافته های آماری نشان داد که به طور کلی بین وضعیت سلامت روانی وپیشرفت تحصیلی دانش آموزان متولد نیمه اول با متولد نیمه دوم تفاوت وجود دارد به گونه ای که که در هر سه پایه میانگین نمره کل متغیرهای اضطراب استرس متولدین نیمه اول در مقایسه با میانگین نمره کل اضطراب متولدین نیمه دوم بالاتر است ومیانگین نمره کل متغیرهای عزت نفس و پیشرفت تحصیلی متولدین نیمه اول متولدین نیمه دوم کمتر است، این تفاوتها در در برخی متغیرها (P<0/01) ودر برخی دیگر (P<0/05) معنی دار می باشد . این مطالعه نشان داد که دانش آموزان نیمه اول نسبت به نیمه دوم از سلامت روانی پایین تری برخوردار هستند و ازنظر رشد اجتماعی وپیشرفت تحصیلی نیز دانش آموزان نیمه اول از دانش آموزان نیمه دوم در سطح پایین تری قرار دارند.

کلمات کلیدی:
سلامت روانی، دانش آموزان، ابتدایی نیمه اول، نیمه دوم، پیشرفت تحصیلی،

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/496405/