بررسی اجمالی دستاوردها و چالش های بانکداری الکترونیک و سایر خدمات الکترونیکی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_2174
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 423
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم بامروت نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشکده ادبیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان

فرزانه بیگزاده عباسی

استاد، دانشکده ادبیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان،

چکیده

ما در عصری زندگی می کنیم که با تغییرات سریعی همراه است. رشد و گسترش روزافزون فناوری ارتباطات، انقلابی را در ابعاد مختلف در زندگی انسان ها و عملکرد سازمان ها ایجاد کرده است. که این فناوری روش های کارکرد و نگرش افراد، سازمان ها و دولت ها را دگرگون ساخته و باعث ایجاد صنایعی نوین، مشاغل جدید و خلاقیت در انجام امور شده است. هم چنین گسترش شبکه ی جهانی اینترنت و دسترسی تعداد زیادی از مردم جهان به این شبکه، پیشرفت و کاربرد گسترده فناوری اطلاعات و ارتباطات الکترونیکی بین افراد و سازمان های مختلف در فضای مجازی، بستری مناسب، برای برقراری مراودات تجاری، اقتصادی و مالی فراهم نموده است. ظهور پدیده هایی چون کسب و کار الکترونیکی، تجارت الکترونیکی و بانکداری الکترونیکی از مواهب و نتایج عمده نفوذ و گسترش فناوری اطلاعات در بعد اقتصادی است. در همین راستا، این مقاله به بیان مطالبی در حوزه ی این فناوری های جدید پرداخته است.

کلیدواژه ها

بانکداری الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، بانک، مشتری،

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.