بررسی کاربرد BPR و TQM در تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_1860
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 996
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرشید خیرالهی

دکترای حسابداری، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه

فرهاد شاه ویسی

دکترای حسابداری، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه

آروشا مجیدی پور

دانشجوی کارشناس ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه واحد علوم و تحقیقات

پرستو مجیدی پور

دانشجوی دکترای مدیریت آموزشی، دانشگاه شیراز

چکیده

مقدمه و هدف:. بکار گیری تجارت الکترونیک توسط سازمانها امروزه اختیاری نیست و یک اجباراست. فعالیتهای سازمانهای امروزی تحت تاثیر مجموعه ای از عوامل قرار دارد. شناسایی و بررسی این عوامل می تواند به بهبود فعالیتها و تحقق اهداف سازمانها کمک نماید. اهداف سازمانها متفاوتند اما به طور کلی کاهش هزینه، افزایش حجم و ارتقاء کیفیت می تواند اهداف مهم هر سازمان در نظر گرفته شود که در شرایط رقابتی امروزه سازمانها باید توجه ویژه ای بر بهره وری داشته باشند. یکی از عناصر مهم برای ایجاد بستر مناسب در اقتصاد سازمان، جهت توسعه تولید، بکارگیری روش های مناسب علم مدیریت است. هدف این مطالعه بررسی کاربرد رویه های مدیریتی BPR و TQM درتجارت الکترونیک می باشد تا نتایج جهت بهترنمودن وضعیت تجارت الکترونیک بکار گرفته شود.مواد و روشها: این بررسی با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و منابع اینترنتی تهیه شده است. بحث و نتیجه گیری: نتایج در خصوص کاربرد TQM در تجارت الکترونیک نشان داده که با استفاده از این رویه ی مدیریتی کیفیت بهتر و اداره بهتر اطلاعات امکان پذیر می گردد، رضایت مشتری بدست می آید و توسعه مداوم با کمترین هزینه بدست می آید. در خصوص کاربرد BPR نتایج نشان داده که مهندسی دوباره ی فرایند کسب و کار یک رویکرد قوی و دیرپا به بهبود عملکرد و نوآوری مفید در سازمان و تکنولوژی های تجارت الکترونیک، دارد. لذا توصیه می گردد جهت بهبود روند تجارت الکترونیک از این شیوه های مدیریتی استفاده گردد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، BPR,TQM

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.