مطالعه مروری تاثیرمهندسی مجدد در سازمان ها

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_1284
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1137
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میثم کرمی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی واحد چالوس

سید پژمان مومنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی واحد تنکابن

چکیده

مهندسی مجدد یک بحث بسیار مهم در ادبیات مدیریتی است. مهندسی مجدد به معنی آغازی دوباره، از نو متولد شدن، از نو شروع کردن است. مهندسی مجدد یعنی دگرگون سازی، دگرگونی در ذهن، طرز فکر و نگرش مدیران و کارکنان، در فرهنگ و نظام ارزشی، در فرآیندها و پردازش ها، در ساختار و سازماندهی، و در روش استفاده از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات در سازمان ها است. در مهندسی مجدد، هدف دستیابی به نیازهای امروزی همچون کیفیت برتر خدمات، انعطاف پذیری و هزینه پایین است و در نتیجه باید فرایندها را ساده نمود . هدف از این مقاله شرح فرآیند مهندسی مجدد برای بهبود نگهداری از سیستم های نرم افزاری در سازمان هااست. در این مقاله تاثیر مهندسی مجدد در تکامل سیستم های نرم افزاری شرح داده شده است. درپایان چارچوبی کلی جهت بهبود و توسعه و گسترش مهندسی مجدد در سازمان ها ارائه دادیم.

کلیدواژه ها

مهندسی مجدد- ضریب ریسک- مانیتورینگ- طرحی مجدد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.