سیاست های عمومی کار آفرینی: پیوند بین سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI)، صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
  • کد COI اختصاصی: ICPEEE01_1124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 958
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یعقوب کرمی پور

دانشجوی دکتری جامعه شناسی مسائل اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان- مدرس دانشگاه پیام نور واحد رامسر

سید محمد ثقفی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز

یوسف کرمی پور

دانشجوی کارشناسی رشته آمار دانشگاه پیام نور واحد تنکابن

چکیده

این مقاله مرکز توجه آن بر روی این است که چطور FDI با اثرات ICT بر روی فعالیت های کار آفرینی ترکیب شود ، و از راه حل های مقایسه ای بین کشورهای توسعه یافته و کشورهای کم توسعه یافته استفاده کرده است . این مقاله در 5 بخش سازماندهی شده است : در ابتدای آن مقدمه ، در بخش دوم مقاله مروری بر ساخت و ایجاد محرک مورد نیاز برای پیوند فشار FDI و کشش ICT می باشد ، در بخش سوم روش شناسی (اصول شناسی) اقتصادی مورد استفاده در FDI و ICT را ارائه می کند. بخش چهارم ، کشفیات تجربی و بحث در مورد نتایج مهم در دوره های دو جهتی رابطه علیت و یک جهتی رابطه علیت را ارائه می کند و بخش آخر پنجم شامل ملاحظات و مفهوم های علومی سیاسی از تحقیق و راهنمایی برای محققان بعدی می باشد . ایده مهن پیشنهاد شده در این مقاله FDI داخلی ترکیب شده یا سرمایه گذاری در برخوردهای ICT براساس فعالیت کار آفرینی می باشد . تقویت کار آفرینی از طریق سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) درونی می باشد و حرکتهای استراتژیک برای ترقی سودهای واحدهای کار آفرین باقی مانده که بصورت سرمایه گذاری های چند ملیتی ، شبکه بندی شده اند را بررسی می کند.(parker، 2006) صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT امروزه افق های نوینی در کسب و کار و اشتغالزایی مولد ایجاد کرده که همگی در توسعه پایدار در دهکده جهانی نقش مهمی ایفا کرده است.

کلیدواژه ها

تغییر تکنولوژی و FDI , ICT و کارآفرینی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.